De Sărbători, Gymboland are program special!

Decembrie vine cu multe zile libere, pe lângă toate celelalte daruri și surprize. Dacă vrei să te bucuri de timpul tău liber, să bântui prin magazine fără grijă, iar cel mic (sau cei mici) să aibă un program care să-l facă fericit, află că la Gymboland există program special, pentru sărbători.

La Gymboland se vorbește doar limba distracției și creativității prin joc, așa că îl poți duce pe prichindel să se alăture lui Pogonici și altor pitici. De Sf. Andrei, Ziua Națională a României, Moș Nicolae sau de Crăciun, îi poți oferi doza de distracție, înscriindu-l la activitățile creative care vor avea loc la Gymboland.

În zilele de sărbătoare, care sunt libere și pentru părinți, specialiștii Gymboland au stabilit o serie de activități speciale, care completează programul interactiv obișnuit. Activități interactive, concursuri, personaje de poveste și ateliere care să le stimuleze imaginația creează programul copiilor în cel mai iubit spațiu de joacă, Gymboland.

La Gymboland, în fiecare zi de sărbătoare apar personaje tematice, care să-i creeze celui mic o experiență unică prin care să înțeleagă într-un mod interactiv semnificația zilei și să descopere noi aptitudini creative.

Gymboland promovează conceptul de joc educațional de mai bine de 12 ani, iar fiecare spațiu de joacă are un program special și o ambianță perfectă, care să creeze locul preferat pentru distracție al copiilor. Activitățile recreative și interactive, create cu ajutorul specialiștilor, îmbină educaționalul cu distracția, creând cele mai atrăgătoare metode de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

Leave a Reply