Decorațiuni de Crăciun cu scorțisoară și citrice

Poate cea mai îndrăgită sărbătoare, Crăciunul, se apropie, iar odată cu aceasta crește dorința noastră de a ne împodobi spațiul de locuit. Decorațiuni de tot felul apar în casele noastre, în spațiile de recreere de la locul de muncă și în magazine. Designerii Floria ne propun câteva combinații inedite, pe lângă cea consacrată, roșu cu verde.

Trendul acestui an, în domeniul aranjamentelor florale, aduce nuanțe de șampanie, de roz, alături de un răsfăț al simțurilor, oferit de aromele de scorțișoară și de portocale, dar și de texturile fine ale plantelor folosite.

Bouvardia, ilex, amarilis, bumbac, alături de bețe de scorțișoară, conuri de brad, felii de portocale, lână și crenguțe de brad sunt câteva dintre vedetele colecției de flori de Crăciun, lansată de Floria și disponibilă atât în florării, cât și online, pe Floria.ro.

Cu gândul la zăpadă, flori de gheață, parfum de scorțisoară, designerii Floria au pregătit pentru acest sezon buchete, aranjamente florale și coronițe care creeze o atmosferă de poveste, acasă sau la birou.
Plantele verzi rămân elementul central în aranjamentele de Crăciun. Combinate cu accente subtile de culoare, acestea sunt soluția perfectă pentru a crea un decor magic, dar și în tendințe. “Ambianța botanică trezește orice interior la viață. Aducem atmosfera relaxată din natură, în casă, iar prin alăturarea plantelor verzi cu decorațiunile specifice acestei perioade putem crea un interior stylish, plin de energie”, spune Irene van den Geest, designer floral Floria.

Din decorul de Crăciun nu poate însă lipsi roșul. Roșu și verde reprezintă o combinație clasică pe care clienții noștri o iubesc și o solicită la fiecare Crăciun, inclusiv pentru simbolistică. “Verdele este considerat culoarea vieții, fiind asociat cu bradul nemuritor, în timp ce roșul este asociat mărului biblic. De altfel, mărul se regăsește în continuare în aranjamentele de Crăciun datorită acestei simbolistici. Iederă, vâsc, crenguțe de brad sunt câteva dintre plantele care aduc în aranjamente ideea de nemurire și revin în fiecare sezon de iarnă. Noi, la Floria, onorăm tradiția folosindu-le în aranjamentele noastre, reinterpretate în fiecare sezon“, mai spune Irene van den Geest.

Orice ați alege, trebuie reținut faptul că elementele naturale sunt în trend și puteți suplini globulețele cu orice fruct uscat sau crenguță decorativă, pentru a vă împodobi casa, în stilul vostru.

Leave a Reply