Noi creații românești cuceresc podiumurile lumii

Cea de a doua participare consecutivă  a brandului românesc Flori de IE la una dintre cele mai importante expoziții de moda, Bride Show din Dubai, a marcat un nou succes, creațiile prezentate fiind remarcate  și de către una dintre soțiile șeicului din Dubai.

Prima colecție de rochii pictate manual, accesorizate cu flori lucrate manual, “Peacock in Bloom” prezentată în premieră la Dubai, a atras privirile vizitatorilor la standul organizat de către Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii, Romanian Fashion District.
Peacock in Bloom este o colecție de rochii cu adevărat spectaculoase, realizată din materialele deja consacrate pentru această piață, precum tafta, organza, triplu voal și neopren.  Culorile sunt calde, solare astfel încat să pună în evidență frumusețea femeilor, cuprinzând o explozie florală care întregește universul păunilor pictați manual pe fiecare rochie. Întreg procesul de creație este unic, realizat cu ajutorul artizanilor din toate colțurile țării. La realizarea unei flori unicat un artizan a lucrat 6 ore. 


“Peacock in Bloom este expresia curajului de a purta rochii unicat, a femeilor puternice și independente și reprezintă cursivitatea unei pasiuni, ca urmare a cererii clienților Flori de ie. Ne-am diversificat gama de produse în toți acești patru ani, ne-am pliat după piața internă și cea internațională, am urmat curentul și uneori chiar am fost cu un pas inaintea lui. Dar cel mai important aspect este că am reușit să creăm și susținem un curent de coagulare și promovare a artizanilor români.”, a declarat Cristina Chiriac, fondator Flori de IE.


Din colecția de primăvară-vară 2019 a brandului Flori de IE nu lipsește desigur, ia românească. Noua colecție este izvorâtă din adâncul sufletului și inspirată din portul popular năsăudean. “Inițial am pornit de la mărgelele care se regăsesc din belsug în portul popular din ținutul Năsăudului, apoi am ajuns la penele de păun care îmbogățesc pălăriile și mai apoi am adăgat rochiilor accesorii florale, toate realizate manual”, povestește Cristina Chiriac.

Dragostea pentru frumos este sărbătorită și prin colecția de tricouri pentru el și ea. Tricourile sunt pictate manual și sunt un cadou perfect pentru orice ocazie, inclusiv pentru Sfântul Valentin. Acestea vor fi disponibile în curând pe site-ul florideie.ro. Pe site sunt disponibile toate creațiile brandului, dar și în magazinul Molecule F din Promenada Mall și showroom-ul Flori de IE din București.

Leave a Reply