Tefal Pro Express Ultimate, ca să arăți ca pe podium!

Rochia ta preferată este cam șifonată, deși abia a fost adusă de la curățătorie. Bluza brodată, care ar merge perfect cu fusta ultramarin trebuie călcată, dar mai ai doar 20 de minute la dispoziție și ar trebui să-ți împrospătezi și machiajul. Și nu ai vrea să calci în grabă și să riști ca pe bluza de mătase să rămână mici pete, de la incontrolabilele picături de apă. Ooof, poate ar fi trebuit să-ți cumperi stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate. 

Cu stațiile de călcat Pro Express Ultimate de la Tefal hainele tale vor fi perfect netezite, iar cutele rapid îndepărtate. Presiunea ridicată a aburului, de până la 8 bari și jetul puternic de până la 600 g/minut îndepărtează rapid și cele mai încăpățânate cute și reduc la jumătate timpul alocat sesiunilor de călcat.
Datorită panoului de comandă intuitiv situat pe mânerul fierului, ai acum control deplin al cantității de abur eliberate și a temperaturii, în funcție de tipul de țesătură.
Pro Express Ultimate beneficiază de tehnologia exclusivă Tefal Protect System, cea mai eficientă barieră ce împiedică scurgerea picăturilor de apă pe țesături. Ai terminat de călcat și răsufli ușurată: zero stres, nici urmă de pată!


Stațiile au tehnologii proprii, dar păstrează constante trei elemente esențiale: boiler profesional încorporat, presiunea aburului și talpa Durilium AirGlide Autoclean – numărul 1 în alunecare de la Tefal.
Colectorul anticalcar detașabil – inovația exclusivă Tefal
Colectorul captează și reține cu până la de 10 ori mai multe din particulele formate, în comparație cu alte soluții de colectare, astfel încât performanța aburului rămâne constantă o perioadă mai lungă, iar durata de viață a aparatului este mai mare.


Economisești timp și oferi cea mai bună îngrijire hainelor tale cu stațiile de călcat Pro Express Ultimate de la Tefal.

 

Leave a Reply