Ediție exclusivă, de vară, a Târgului Ghidul Miresei, la Romexpo

Singurul târg de nunți al verii din România va avea loc între 17-19 Mai 2019, la Romexpo în Bucureşti. Peste 100 de expozanți vor încânta vizitatorii cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, verighete și toate celelate servicii necesare organizării unui eveniment unic. 
“Orice eveniment privat presupune zeci de vizite şi programări la diverşi potențiali furnizori de servicii sau de produse. Succesul târgurilor noastre constă în reunirea a sute de firme prezente timp de 3 zile sub acelaşi acoperiş. Zeci de mii de viitori miri şi părinți din toată țara vizitează Târgurile Ghidul Miresei pentru a economisi acest timp şi pentru a beneficia în plus de oferte speciale şi reduceri valabile pe perioada târgului”, a declarat Ana Haralambie, organizator al evenimentului.


În deschiderea Târgului Ghidul Miresei, vineri începând cu ora 12.00 vor avea loc prezentări de modă cu cele mai noi tendințe în materie de costume de ceremonie, purtând semnătura Trends by Adina Buzatu. Paradele vor avea ca modele protagoniste pe Andreea Antonescu, Diana Bișinicu, Roxana Nemeș, Annes, Diana Enache, Diana Sar, Monica Roșu, Andreea Gherasim, Alisa Păun, Sensy Sny, What’s UP, Ionuț Ungureanu (Provincialii), Mădălin Ionescu, Marian (Haiducii), Marian Vasilescu, Phelipe, Mathias, Iulian Pîtea, Alexandru Constantin și Marius Niță.


În cadrul târgului, Carmen Brumă, care a lansat de curând SuperSilueta de Plajă – un nou program de slăbit ce pregătește miresele pentru luna de miere- aşteaptă viitoarele mirese şi proaspetele mămici cu o paradă a costumelor de baie în tendințe, alături de Uniconf.
Detaliile referitoare la bilete, program şi concursuri pot fi găsite la adresa www.targulghidulmiresei.ro.

Leave a Reply