Soluții moderne pentru epilare definitivă

Lipsa de timp, invocată din ce în ce mai des de majoritatea femeilor, ne poate face să neglijăm uneori aspecte importante ale îngrijirii personale. Epilarea definitivă poate fi o soluție, dacă o privești ca pe o investiție ce are ca efect pe termen lung, câștigarea de timp liber. 
Evoluția tehnologică permite acum eliminarea pilozității nedorite chiar și în sezonul cald, fără durere, tratamentul fiind potrivit tuturor tipurilor de ten. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, însă un singur tratament nu va fi suficient pentru că firul de păr are trei faze de creștere: faza activă, faza de tranziție și faza de stagnare. Când se aplică tratamentul cu laser acesta va acționa numai asupra firelor de păr aflate în faza activă. În privința celor aflate în faza de tranziție sau de stagnare, ele vor fi eliminate în următoarele ședințe, atunci când ajung și ele în faza activă. În general, un curs complet de epilare definitivă cu laser, necesită 6-8 ședințe efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Eficacitatea și numărul de tratamente necesare depind de culoarea părului, de proprietățile unice și de faza de creșetere care poate varia de la o persoană la alta.

Unul dintre cele mai performante aparate combină cele 3 tipuri de laser: Doda, Alexandrite și Yag și disponibil acum și la Exclusive Skin & Laser Clinik.
În această perioadă Exclusive Skin & Laser Clinik are un preț promoțional de 3990 RON pentru 8 ședințe pentru întregul corp. 

One comment

Leave a Reply