Pentru o vacanță reușită, ai grijă de pielea ta!

Pentru foarte mulți dintre noi vacanța înseamnă expunere la soare și nu neapărat la plajă, ci în cadrul unor activități desfășurate în aer liber. Iar pentru o vacanță reușită, confortul implică și sănătatea pielii, pentru care, cu siguranță aveți incluse mai multe produse în kitul de călătorie. Pentru situațiile nedorite, în care ați eșuat în pregătirea progresivă a pielii pentru expunerea la soare, există Raniseptol ARSURI spumă. 

 

Sunt extrem de multe situații cu care ne confruntăm în vacanță, ipostaze în care suntem expuși razelor solare, aproape fără să realizăm acest lucru. Chiar dacă în primele zile folosim o cremă cu factor de protectie 50 +, iar ulterior, după ce pielea s-a obișnuit deja cu razele solare, facem trecerea la un produs cu SPF mai scăzut, suntem diferiți și pielea reacționează în mod diferit. Iar o expunere îndelungată la razele solare poate crea disconfort, sau chiar arsuri ce pot avea consecințe serioase. 

Dacă ne confruntăm cu piele deteriorată de factori termici și expunere la soare, Raniseptol ARSURI este un aliat de nădejde. Cu o formulă ce conține 10% pantenol, acesta îngrijește și calmează pielea iritată și înroșită și hidratează și emoliază în cazul expunerii excesive la soare sau solar. Pantenolul este absorbit rapid în piele, transformându-se în acid pantotenic. Prin contactul cu pielea se stimulează sinteza keratinocitelor și a celulelor constitutive ale epidermei, acțiune ce accelerează vindecarea și regenerarea pielii, crescând și nivelul de hidratare. Sub formă de spray-spumă, Raniseptol ARSURI este uşor de folosit, lăsându-se pe piele până este absorbit complet.


Pantenolul are efect antiinflamator, calmează pielea afectată de iritații sau arsuri, favorizează vindecarea leziunilor, menține hidratarea pielii și reduce procesul de deshidratare. Aplicarea spumei Raniseptol ARSURI se poate repeta ori de câte ori este nevoie până când structura pielii revine la normal.

Leave a Reply