Revenire la frumos – La SensoDays găsești stilul potrivit

Revenim încet prin locuințe, vacanțele se îndepărtează, în memorie sau în perspectivă, iar odată cu ele și zilele calde. Dar redescoperind confortul fotoliului și senzația plăcută a unei cești calde, strânse în pumn, poți intra pe www.sensodays.ro ca să afli ce e nou și extrem de trendy  în sezonul ”Back to School”. 
Iar în materie de shopping, pe SensoDays.ro îți poți păstra spiritul de vacanță, chiar dacă toamna s-a instalat deja, cu ajutorul ofertelor dedicate împătimiților.
Fie că vrei să îți renovezi baia, bucătăria sau ai în plan câteva cadouri pentru cei dragi, problema ta este rezolvată rapid, la un click distanță.

De la seturi de cristal, lumânări, difuzoare de uleiuri aromate, la  un set de scaune care o să schimbe cu totul look-ul apartamentului, găsești idei pentru a oferi casei tale un stil propriu, pentru că în această toamnă pe SensoDays descoperi o varietate de produse destinate și celor mai pretențioși dintre noi.

În cazul în care dorești să îți redecorezi biroul sau spațiul de lucru,  SensoDays oferă o varietate de produse ale căror culori, combinate între ele, creează o atmosferă cromatică și modernă, de invidiat. În plus, se potrivește și cu lumina orașului.

Iar acum surpriza toamnei: pune în coș produsele acelea favorite pe care le-ai găsit astăzi pe site, asigură-te că au valoare de 4.000 de lei din minim 3 categorii (baie, bucătărie, dormitor sau living) și în luna septembrie ai 50 % reducere la toate produsele din categoria cu valoarea cea mai mică.

Leave a Reply