Ginger Orange de la Sabon, alegerea divelor

Precum o divă, cum știți că sunt, am călătorit zilele acestea spre țări insulare și mai reci. Am revenit și în exercițiul găsirii noilor tendințe de prin urbe, am aflat că  must have-ul este Ginger Orange de la Sabon. El, un cocktail plin de vitalitate care îți aduce soarele și în cea mai înnorată zi. Ce păcat că nu l-am avut cu mine!
O plimbare prin orașul încă însorit, poate o întâlnire cu fetele (apelativ valabil între 7 și 97 de ani 😊), orice eveniment este un pretext perfect valabil pentru a testa, în plină toamnă, selecția de produse din gama Ginger Orange, care îți vor garanta un aspect ca la Hollywood.

Dacă nu te poți decide, am pregătit câteva opțiuni:

1: Alege o textură delicată, spumoasă, infuzată cu patru uleiuri naturale: măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, pentru piele moale și mătăsoasă. Pentru că te face să arăți extraordinar.

2: Alege scrubul pentru corp care conține o combinație exclusivă de săruri îmbogățițe cu minerale binefăcătoare și uleiuri botanice – migdale, jojoba, acai, andiroba. Pentru că te face să arăți perfect.

3: Alege loțiunea de corp care este un elixir din șapte uleiuri botanice: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea.Pentru că te face să arăți strălucitoare.  

4: Alege laptele pentru corp, bogat în vitamina E, ce oferă un amestec de ulei de migdale, lapte ecologic de ovăz și păstrează pielea hidratată și fină. Pentru că te face să arăți ca o stea. 
5: Alege Body Gelée, un gel de corp revigorant, îmbogățit cu ulei de avocado hidratant și extract de Aloe Vera. Oferă-i pielii o senzație imediată de prospețime și răcoare. Pentru că te face să arăți fericită.
Option 6: Alege untul, crema și săpunul lichid. Pentru că te face să steălucești ca un diamant. 

Leave a Reply