Smyk All for Kids a deschis un magazin la Târgu Jiu

SMYK All for Kids România se extinde, deschizând cel de-al 16-lea magazin cu o suprafaţă de 550 mp, la Târgu Jiu. Retailerul polonez specializat în articole pentru copii este astfel prezent în 12 orașe din România. În perioada 10-13 octombrie, cei mici alături de părinții sunt invitați să participe la ateliere distractive organizate cu ocazia deschiderii magazinului cu numărul 16.

SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, a inaugurat pe data de 10 octombrie magazinul cu numărul 16 în România.

SMYK All for Kids este specializat în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și puericultură, jucării și accesorii pentru copii, de la nou-născuți până la vârsta de 14 ani, conceptul magazinelor sale fiind „totul sub un singur acoperiș”.

„Clienții noștri sunt părinți dinamici, cu un stil de viață activ. De aceea ne dorim să le oferim un spațiu extins, unde să găsească tot ce au nevoie: de la îmbrăcăminte și încălțăminte, până la jucării, articole de puericultură și nu numai. Practic, orice ar dori din primele zile de viață ale copilului și până la 14 ani. Ne bucurăm că întregul concept SMYK a ajuns acum și la Târgu Jiu, ceea ce ne ajută să ne consolidăm poziția la nivel naţional”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Noul magazin oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca proprie Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea clienții pot găsi jucării și jocuri educative atât brandul propriu SMIKI, cât și mărci internaţionale printre care LEGO, Hotwheels, Mattel, Fisher Price, Hasbro precum și articole de puericultură necesare părinților în primii ani.

Pentru acest an, retailerul polonez are în plan deschiderea a încă unui magazin, ajungând la o rețea națională de 17 magazine. Până acum, au fost deschise în 2019 alte 2 magazine, în orașele Piatra Neamț și Baia Mare.

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu un awarness de 82% (sursa: TNS Kantar *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 207 magazine proprii, dintre care 179 în Polonia, 16 în România și 12 în Ucraina.

 

* pe baza unui sondaj de 1.527 de persoane din Polonia, realizat în orașe cu o populație de peste 75.000 de persoane care au cumpărat cel puțin un articol pentru copii în ultimele trei luni, excluzând Allegro.
Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.com.ro.

Leave a Reply