Vegis.ro aduce #CrăciunVerde

În decembrie, cu toții ne dorim să fim răsfățați cu daruri sau să oferim cadouri deosebite. Printre acestea, condimentele speciale și dulciurile sănătoase sunt favorite, conform celor de la magazinul online Vegis.ro.
Scorțișoara, turmericul, untul de cocos sau de arahide, dar și condimentele pentru vin sau cele pentru turtă dulce, coaja de portocală sau apă de trandafiri sunt vedetele iernii. În locul zahărului, românii au început să aleagă siropul de agave sau mierea, inclusiv cea mai aromată, cum este cea din anason.


„Încă din primele zile ale lui 2019, am observat o tendință de a alege produse naturale, cât mai puțin procesate, îndulcitori naturali, suplimente precum spirulina, dulciuri fără zahăr, iar această tendință s-a menținut și se menține și acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Produsele apicolele destinate imunizării și prevenirii bolilor de sezon se află, de asemenea, într-o creștere constantă”, explică Mihai Bucuroiu, fondator și director de dezvoltare Vegis.ro.
Un sondaj recent al Vegis.ro arată că vitamina C, ghimbirul, mierea de Manuka, usturoiul, dar și combinațiile de vitamine sunt preferate de adulți în curele de creștere a imunității, în timp ce pentru copii cei mai mulți aleg complexurile de vitamine (61%) și produsele apicole, inclusiv mierea de Manuka (55%).


Iar pentru cei care sunt în căutarea inspirației pentru rețetele tradiționale de Crăciun, reinterpretate în stil sănătos sau pentru a face cadouri, Vegis.ro a realizat un calendar de Advent, care conține câte un ingredient delicios pentru fiecare zi.
Vegis.ro este certificată ecologic și livrează produse sănătoase în toată țara, în 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Leave a Reply