Ce aduce anul? Colecția White Tea, de la Sabon

Ce aduce nou luna ianuarie? Ei bine, Sabon îți deschide calea către tărâmul magic al unui nou mix de arome îmbietoare: colecția White Tea. O combinație armonioasă de smochin, lămâie și iasomie ca note de vârf ce scot la iveală aroma delicată White Tea.
Este nedrept să afirmi despre luna ianuarie că este plictisitoare, nu se întâmplă nimic și este de preferat să nu ai așteptări. Există mici bucurii, ca lansarea unor noi colecții ale brandurilor preferate sau reducerile consistente, care îți pot  satisface capriciul acela, la care nu prea îndrăzneai să visezi. 

Spre exemplu, noua colecție Sabon White Tea îți propune un mix de arome fresh, dar robuste, care îți oferă un boost de energie bine venit după abundența sărbătorilor de iarnă. Este momentul perfect să îți redobândești energia pentru un început de an excelent.

În gama White Tea vei regăsi toate produsele Sabon pe care deja le iubești și care fac parte din povestea ta cotidiană.

Descoperă vigoarea texturilor delicate infuzate cu uleiuri naturale precum avocado, jojoba, acai, migdale și fructul pasiunii alături de bogăția ingredientelor naturale – lapte ecologic de ovăz, vitamina E, germeni de grâu, săruri din Marea Moartă – în produsele Sabon White Tea: ulei de duș, exfoliant, lapte și loțiune de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid, aromă de cameră și EAU de SABON White Tea.

Blândețea ingredientului vedetă – ceaiul alb – amplifică rafinamentul întregii game White Tea atât prin beneficiile supreme asupra pielii tale cât și prin oferirea răgazului de a-ți reîmprospăta gândurile în orice clipă a zilei. 

Află povestea tuturor produselor din gama Sabon White Tea pe www.sabon.ro.

Leave a Reply