Nuanțe diafane, pentru Ziua Îndrăgostiților

O tradiție mai nouă, adoptată în ultimul deceniu, Valentine’s Day, înseamnă pentru multe domnițe un prilej de a ieși în oraș cu alesul lor sau chiar cu prietenele. Și în acest context ce îți poate produce o mai mare bucurie decât o pereche nouă de pantofi? Poate o poșetă. 
Fiecare sărbătorește în felul său, în funcție de propria dorință sau o mai recentă tradiție. Spre exemplu, în Italia, cuplurile se întâlnesc pe poduri sau promenade cunoscute pentru a prinde împreună un lacăt „Lucchetti d Amore” de podurile binecunoscute. La americani este suficient un buchet de flori sau o cutie de bomboane și poate o felicitare sau un strop de glitter, bun prieten cu kitsch-ul, de multe ori. 

La noi, 14 februarie este adesea folosit pentru a surprinde oamenii iubiți cu flori, o cină romantică sau o excursie de weekend. Tocuri înalte, adidași casual, clutch-uri jucăușe și genți matlasate la modă oferă fiecărei întâlniri romantice de Sf. Valentin tușa finală, de neuitat. În tendințe, combinațiile de pantofi și genți de culoarea negru clasic, dar și nuanțele pastelate de la crem la bej și cele strălucitoare în argintiu și auriu.

Leave a Reply