Cum a devenit pentru mine 23 iunie sărbătoare? Cu Sabon Royal Passport Day

Verificând calendarul, am observat că pe 23 iunie aveam o însemnare, trecută ca fiind importantă. Și pentru că este foarte puțin probabil să fie o întâlnire sau vreun eveniment (acestea se desfășoară exclusiv online, nimeni nedorind să riște), mi-am zis în sinea mea “o fi un sfânt, ceva”. Apoi am citit notița și m-am lămurit – este Royal Passport Day! Adică un fel de “sfântul” Sabon, dacă-mi este permisă analogia, ziua în care ai reducere de 40% la toate produsele Sabon.

Așadar, în timp ce mă pregătesc, pentru a treia oară, să nu plec în Marea Britanie (Măreața, pentru prieteni), am programat ca pe 23 iunie să petrec câteva ore minunate experimentând și cumpărând tot ce nu am am avut curajul, sau am preferat să amân pentru o dată viitoare, de la Sabon.

Este Royal Passport Day, adică acea zi magică pentru cele care au cardul Royal Passport – accesul la universul Sabon cu extra beneficii. Iar dacă nu îl ai, nu e problemă, îl poți achiziționa pe loc astfel încât prima ta experiență magică să fie pe 23 iunie. Este ziua în care ai reducere de 40% la toate produsele Sabon. Este ziua în care Sabon te ajută să te simți regină, în universul tău, unde simțurile sunt răsfățate, cu precădere cel olfactiv.

Intră în Clubul Royal Passport iar Sabon va avea grijă să îți ofere experiențe premium în exclusivitate. La fiecare Royal Passport Day, ziua ta se transformă în cea mai luxuriantă aventură. Poți achiziționa pe loc un card Royal Passport pentru a nu rata ziua de 23 iunie și reducerea de 40% la produsele Sabon. Apoi, selectând acele produse Sabon care știi că au grijă de pielea ta într-un mod unic îți poți face un cadou sau poți alege să oferi celor dragi produse premium, care le vor dărui un tonus extraordinar, extrem de potrivit în aceastâ perioadă.
Sau poți oferi un card Royal Passport unei persoane dragi ție. Veți putea petrece împreună momente extraordinare cu o simplă vizită în magazinele Sabon, recent redeschise sau online pe www.sabon.ro. Reducerea este aceeași.

Iar dacă experiența te va cuceri, poate vei nota și tu în calendar, ca pe o sărbătoare, ziua în care este Royal Passport Day.

 

Leave a Reply