Subțire și docil, aspiratorul robot Rowenta Explorer S60

Știți cum e, tehnologia ne cucerește pe toți, vrem să fim smart, să economism timp și efort. Ei bine, Rowenta Explorer, cea mai nouă gamă de aspiratoare robot exact asta oferă. Adică poți delega sarcina curățeniei și te poți bucura de libertate cu cel mai subțire aspirator robot 4 în 1 de la Rowenta. 

Agil și perfect integrat în locuința ta, Rowenta Explorer S60 are o înălțime de numai 6 cm, se strecoară cu ușurință sub piesele joase de mobilier și vânează rapid zonele greu accesibile.
Datorită sistemului AQUA FORCE, robotul aspiră şi spală în acelaşi timp, îndepărtând cele mai mici particule de praf și urmele de lăbuțe murdare.
Iar cum un adevărat globetrotter este mereu conectat la tehnologie, sistemul de navigare Smart Exploration 4.0 combină un giroscop pentru acoperire totală și o cameră laterală pentru curățare precisă de-a lungul pereților. Ce îți rămâne de făcut? Doar să alegi unul dintre cele 3 moduri de curățare – metodic, precis, margine – și să îl lași să exploreze suprafețele din casă… în timp ce tu explorezi noi locuri din oraș sau le vizitezi pe cele preferate 🙂
În plus, sistemul inteligent de detectare a tipului de podea ajustează automat puterea de aspirare pentru eficiență maximă.


Iar aplicația Rowenta Robots Te ajută să controlezi sesiunile de curățat de oriunde și oricând. Alege ziua și intervalul orar, iar în funcție de suprafața ce trebuie curățată, alege și treapta de putere (Eco, Standard sau Boost). Totodată, vei primi notificări legate de activitatea și întreținerea robotului tău.
Iar Canișul te așteaptă la o porție de joacă pe covorul din living, la fel de docil ca și simpaticul aspirator robot.


Gama Explorer S60 include două modele dedicate persoanelor ce dețin animale de companie, dar și celor care se confruntă cu alergii:
Rowenta Explorer Allergy este dedicat persoanelor care suferă de alergii și are încorporat filtrul de înaltă performanță care reține până la 99.9% din praf și acarieni.
Rowenta Explorer Animal vine în ajutorul deținătorilor de animale de companie cu peria centrală Animal Turbo Boost din 2 materiale (peri sintetici și poliuretan) ce aspiră cu ușurință firele de păr, iar acestea nu se încurcă pe perie.

Leave a Reply