Colecția de Toamnă 2020 TommyXLewis se bazează pe contraste de stiluri, texturi si culori

Colecția de Toamnă 2020 TommyXLewis a fost creată în jurul misiunii de sustenabilitate a brand-ului în privința mediului înconjurător și a societății, bazându-se pe „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă.” În colecție se găsesc mai multe materiale, metode de producție și design, care urmează principiile sustenabilității.

 Cu greu trece o săptămână în care Tommy Hilfiger să nu îmi atragă atenția cu ceva. Acum este vorba despre cea de-a cincea colecție realizată prin colaborarea dintre Tommy Hilfiger și campionul la Formula 1 ™,Lewis Hamilton. Aceasta pune în evidență misiunea continuă de sustenabilitate a brand-ului bazată pe Nimic Nu Se Pierde și Toată Lumea Este Inclusă.”

Cea mai recentă colaborare a lui Tommy Hilfiger cu Lewis Hamilton, cel care a câșitgat de șase ori Campionatul Mercedes-AMG PetronasFormula 1TM și care este ambasadorul global al brand-ului. Bazându-se pe călătoria de sustenabilitate pe care Tommy Hilfiger și Lewis Hamilton o parcurg chiar de la începutul parteneriatului, colecția are rezultate deosebite în misiunea lui Tommy Hilfiger de a crea modă prin care nimic nu se pierde și toatălumea este inclusă, folosindu-se în aproape 80% din colecție denim reciclat 100%, bumbac organic și materiale post-consum reciclate. De asemenea, conține piese neutre din punct de vedere al genului, sărbătorind filosofia „Syle for All, pe care se bazează colaborarea acea convingere conform căreia un stil extraordinar poate elimine orice barieră legată de sex, vârstă, etnicitate și siluetă. Colecția de Toamnă 2020 TommyXLewis va fi disponibilă în magazinele selecționate, la nivel global, începând cu 5 octombrie 2020. Îmbrăcămintea pentru exterior își bazează famecul pe contraste: siluete brutale, utilitare, cu materiale moi, de pluș, precum pielea falsă de căprioară și geci de puf din materiale reciclate; cizme de drumeție (inspirate din stilul clasei muncitoare) cu mix-uri pufoase, confortabile, de pantaloni casual, hanorace cu glugă și pantaloni de trening.
Având tipuri de design neutre din punct de vedere al genului și cu accent pe metode de producție sustenabile, colecția de Toamnă 2020 duce mesajul stilului pentru toți și al sustenabilității pe noi culmi.

 

 

Cea de-a cincea noastră colaborare continuă să promoveze cauzele care sunt cele mai importante pentru noi”, a spus Tommy Hilfiger. „Pentru colecția de Toamnă 2020, eu și Lewis ne-am dorit să creăm cea mai puternică materializare a valorilor TommyXLewis. Am găsit noi modalități de a întruchipa misiunea de sustenabilitate și focusul „Style for All”, rămânând în același timp fidel clasicului ADNamerican, mereu cool, specific brand-ului TOMMY HILFIGER. Rezultatul este fresh, îndrăzneț și este unul de care suntem foarte încântați să-l împărtășim cu fanii din întreaga lume.

 

 

Evoluția mea ca designer și colaborator al colecțiilor TommyXLewis a fost o călătorie incredibilă ”, a spus Lewis Hamilton. „În ultimele cinci sezoane, mi-a plăcut enorm să lucrez cu Tommy și împreună să depășim granițe, să ne asumăm riscuri creative și să reușim să surprindem propriul meu stil în design-ul abordat. Noua noastră colecție de Toamnă 2020 întruchipează tot ceea ceea ce noi susținem – de la exprimare personală autentică la incluzivitate și sustenabilitate – în același timp continuând să ne bazăm pe estetica TommyXLewis pe care am construit-o. Nu am putea fi mai mândri de ceea ce am creat împreună.”

Prietenii și fanii brandului sunt invitați se alăture conversației în social media folosind#TommyHilfiger, #TommyXLewis și @TommyHilfiger, @LewisHamilton.

Leave a Reply