Editura Publisol anunță apariția volumului al III-lea din seria “Cere-mi ce vrei!” de Megan Maxwell

Continuă veștile bune de la Editura Publisol, care anunță apariția volumului al III-lea din îndrăgita serie de romane de dragoste scrise de Megan MaxwellCere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!  Totodată se dezvăluie și apariția celui de-al IV-lea volum din seria Cere-mi ce vrei!, în decembrie – luna cadourilor.

Povestea palpitantă și seducătoare dintre tânăra secretară iberică pe nume Judith Flores și omul de afaceri Eric Zimmerman, milionar de origine germană promite a fi lectura favorită din zilele reci de iarnă. “Cere-mi ce vrei!” este, fără îndoială, un roman îndrăzneț, în care senzualitatea și frumusețea dragostei sunt teme recurente.

După moartea tatălui, Zimmerman decide să meargă în Spania pentru a coordona activitățile companiei Müller. La sediul central din Madrid se întâlnește cu Judith, o tânără inteligentă și drăguță, carel place imediat. Judith este sedusă de atenția pe care i-o acordă Eric și, rapid, acceptăintre în lumea erotică a acestuia. Relația lor devine din ce în ce mai tumultoasă, iar Eric începe să se teamă că secretul lor va ieși la iveală.

 

Volumul al III-lea al seriei – “Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!” e o poveste de dragoste în care protagoniștii luptă pentru a-și păstra relația în ciuda faptului că prețul pe care ar trebui să-l plătească pentru asta ar putea fi prea mare. Judith și Eric se întorc din luna de miere. El se simte cel mai fericit om din univers și nuși imaginează viața fără ea: totuși, gelozia ei și faptul că e foarte protectivă îl deranjează într-o anumită măsură. La rândul ei, Judith este încântată de omul ei de gheață” și încearcă să privească totul într-o lumină pozitivă. Pe lângă toate aceste griji, de care nu sunt străine niciunui cuplu, există și marea dorință a lui Eric: aceea ca Judith să-i dăruiască un copil. Povestea e plină de pasiune și încărcată de erotism, dar Maxwell sondează și celelalte aspecte ale vieților personajelor ei – legăturile cu prietenii, cu familia, altruismul și fidelitatea, dar și modul în care se întâlnesc (întruchipate în persoane concrete) două mari culturi ale lumii: cea spaniolă și cea germană.

Seria de cărți “Cere-mi ce vrei!” lansată de Editura Publisol în toamna acestui an poate fi cumpărată din librăriile Cărturești, rețeaua Librarium, Librăria Mihai Eminescu, Compania de Librării București, librăria Șt. O Iosif Brașov, rețelele de chioșcuri și magazine de presă Octagon, Calioppe Prahova, Dâmbovița și Brașov, Deșteptarea Bacău și din librăriile online: elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, libris.ro, clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com, bookzone.ro, esteto.ro. Prețul de lansare pentru fiecare volum este de 49,70 lei.

 

Mai multe amănunte despre Trilogia Cere-mi ce vrei! de Megan Maxwell, apărută la Editura Publisol, găsiți pe: https://booksaveur.com/ și facebook.com/booksaveurParteneri media: Revista Cosmopolitan, Radio Impuls si www.kudika.ro.

 

Leave a Reply