Libris oferă 300.000 de titluri și 1 milion de cărți la preț redus, pe 13 noiembrie

Pe Libris.ro, Black Friday ca la carte 2020 aduce reduceri de până la 87% la 300.000 de titluri în limba română și în limba engleză. Un stoc de peste 1 milion de volume este pregătit în cadrul celei mai extinse campanii de Black Friday desfășurate vreodată de o librărie online. Campania Black Friday ca la carte 2020 este activă pe data de 13 noiembrie, timp de 24 ore. 

 

Dacă v-ați redescoperit pasiunea pentru lectură, așa cum mi s-a întâmplat mie, veștile de la Libris vă vor bucura nespus. Campania Black Friday ca la carte 2020 oferă volume din toate categoriile: noutăți din beletristică, bestseller-uri, cărți pentru copii, cărți în limba engleză, eBook-uri la un click distanță, cărți de dezvoltare personală,  memorii celebre și jocuri numai bune pentru antrenat minți, pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari. 

 

 

“Anul acesta includem în campania Black Friday ca la carte un număr record de titluri, peste 300.000. Am pregătit stocuri consistente, peste 1 milion de  volume așteaptă să fie expediate către pasionații de lectură. Estimăm o creștere de 30% față de campania anterioară de reduceri de Black Friday, în linie cu dinamica vânzărilor înregistrate în tot parcursul anului, când publicul s-a orientat către carte pentru a-și menține un tonus psihic ridicat” declară Laura Țeposu, CEO și cofondator Libris.ro. 
Totul este pregatit – stocuri consistente și un landing page dedicat, unde iubitorii de lectură vor regăsi titlurile incluse în campanie, grupate după reducerea aplicată. Ca și anul trecut, comenzile vor fi expediate în maximum 3 zile de la plasare, astfel încât volumele preferate să nu se lase așteptate de cititorii nerăbdători. De asemenea, echipa Libris.ro va asigura asistență tehnică non stop în perioada campaniei și servere dedicate. 

 

 

 

Leave a Reply