Explorează-ți latura neconvențională alături de Calvin Klein!

Există branduri care îndeamnă la rigoare, la respectarea convențiilor și la o oarecare uniformizare în ceea ce privește stilul. Iar pentru acestea există adepți și face parte din normalitate. La fel cum există branduri care susțin definirea propriului stil vestimentar, care reflectă personalitatea nonconformistă, înclinată spre încălcarea regulilor, din punct de vedere stilistic. Calvin Klein este și va fi întotdeauna acel brand care îți permite fii tu.

 

Noua colecție Calvin Klein îndeamnă la crearea unui stil  autentic, personal și fără limite. Bumbac moale, atât de fin pe piele, încât pare a fost croit după propriile măsuri și print-uriuimitoare toate acestea definesc Cheetah, noua colecție pentru femei Calvin Klein Underwear.
Dacă primul gând legat de posibilitatea alegerii lenjeriei animal print are legătură cu stilul vestimentar al lui 
Peggy Bundy, atunci trebuie să îți schimbi puțin atitudinea. Este animal print o alegere îndrăzneață? Poate fi, dar este alegerea ta, a vocii tale creative ce nu cunoaște limite.

Același lucru este valabil și pentru colecția dedicată bărbaților Calvin Klein Underwear. Îți este afectată masculinitatea dacă pentru tine contează materialul din care este realizat un item de underwear? Este ciudat cauți fie dintr-un material obținut din reciclarea sticlelor de plastic pentru tu crezi cu tărie într-un stil de viață sustenabil? Tu decizi cum vrei ca masculinitatea ta se reflecte și fie înțeleasă de către cei din jur.

Acele produse vestimentareesențiale” cu atribute funcționale sunt cele care îți pot influența stilul, făcându-l diferit. Alege porți piese Calvin Klein care sunt relevante pentru tine și care îți permit zilnic crearea unui mix infinit de ținute. Colecția Jeans înseamnă stiluri iconice, în culori monocromatice. Topurile prezintă detalii precum logo monogramă și sunt în mărimi unisex. Ai acces la o infinită exprimare de sine, devenind astfel o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Leave a Reply