Detaliile care fac diferența – Krups Intuition Preference+

Pentru diminețile dificile, în care ai dori ca porția de cafea să apară ca prin minune, Krups propune espressorul care oferă 15 rețete personalizate, ce pot fi selectate facil cu ajutorul ecranului cu tehnologia Smart Slide: ristretto, espresso, lungo. Chiar și adorabilele băuturi pe bază de lapte – cappuccino, flat white, ori poate un ceai – verde, negru sau de plante.

 

Istoria Krups, expertul german în prepararea cafelei și a alimentelor, începe din 1846. Astăzi, compania este recunoscută ca fiind un expert în prepararea cafelei, datorită strategiei sale inovatoare, care înglobează cele mai bune tehnologii.

Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistență, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi și să ofere produse de calitate excepțională clienților săi. Un rol important a revenit și colaborării cu Konstantin Grcic, un recunoscut designer industrial german. Una dintre cele mai recente creații ale companiei germane este  Krups Intuition Preference+.

Espressorul oferă 15 rețete personalizate ce pot fi selectate facil cu ajutorul ecranului cu tehnologia Smart Slide: ristretto, espresso, lungo, cappuccino, flat white, ceai – verde, negru sau de plante. Tehnologia specifică Quattro Force combină diverse expertize dezvoltate de KRUPS® pentru ca espresso să fie perfect: o râşnire cu 20% mai rapidă, presare perfectă, sistem de extracție avansat al cafelei și golire automată a sistemului după fiecare utilizare. *în comparație cu modelele anterioare Krups. Iar sistemul integrat One-Touch-Cappuccino creează un cappuccino spumos sau un latte macchiato cremos doar printr-o simplă atingere de buton.

Nu trebuie uitat că pe lângă revigorarea organismului, cafeaua este o sursă bogată în antioxidanţi. Ea ajută la arderea grăsimilor și combaterea bolii Alzheimer, reduce riscul de apariţie a diabetului, protejează ficatul dar reduce și riscul apariţiei accidentului vascular cerebral.

Iar pentru a obține o cafea cât mai bună cu ajutorul Krups Intuition Preference+ trebuie ales cu atenție soiul (arabica, robusta sau amestec), modul în care au fost prăjite boabele.

 

Leave a Reply