De la iarbă la asfalt cu ECCO MX

Perechea aceea de pantofi care e perfectă pentru asfalt și se integrează perfect în ținutele preferate evident că nu e potrivită pentru drumeții, nu-i așa? Ba este, dacă ai ales ECCO MX, un nou pantof crossover din gama ECCO.

 

ECCO MX are o talpă progresivă și extrem de distinctivă, ce oferă o aderență remarcabilă pentru un sneaker care se potrivește atât pentru o plimbare în afara orașului, cât și prin ”jungla” urbană. Datorită construcției sale robuste, design-ului elegant și materialelor premium, precum și tehnologiei sale inovatoarea ECCO Outdoor, această pereche este extrem de versatilă și se potrivește perfect cu ținuta ta. este ideal pentru un city break de weekend, un traseu, o petrecere la camping sau elementul cel mai important când plănuiești următoarea aventură. 

 

 

 La confecţionarea ECCO MX s-a folosit tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort pentru a crea talpa dintr-o singură componentă, durabilă, ce oferă o tracțiune perfectă atât pe străzi, cât și pe trasee montane.

FLUIDFORM ™ asigură amortizarea șocului de la contactul cu solul,  în timp ce urmează forma naturală a piciorului, oferind suport și stabilitate. Perechea de la ECCO utilizează o tehnologie inovatoare ce presupune o inserție TPU la nivelul tălpii care îmbunătățește stabilitatea și confortul la mers, în timp ce tu te bucuri de o pereche de încălțăminte cu un look ideal.

 Modelul cu șireturi al modelului ECCO MX are o construcție tip șosetă din neopren pentru o potrivire perfectă și un confort extrem de plăcut indiferent de cât de mult l-ai purtat. Această versiune a ECCO MX are șireturi cu detalii reflectorizante.

 

Fabricat din piele nabuc și materiale textile premium, ce oferă confort și stil, sneakersul are şi o membrană impermeabilă GORE-TEX pentru a menține piciorul uscat și confortabil în orice anotimpStilul de stradă ”cool” se îmbină cu funcționalitatea din versiunea de sneakerși prevăzuţi cu membrana GORE-TEX a modelului ECCO MX.

 

 

Leave a Reply