Idei de cadouri eco pentru Paște

Pregătirile pentru sărbători și alegerea darurilor pentru cei dragi continua să ne facă plăcere, iar schimbările intervenite în viețile noastre ne-au făcut să fim mai atenți la alegerile noastre, care ne influențează direct calitatea vieții. Câteva a idei pentru cadouri eco vă pot inspira. 

Dacă nu avem obișnuința deciziilor sănătoase și conștiente, tranziția către un mod de viață mai sanătos poate fi dificil. Fie că vorbim despre alimentație, sport, haine sau produse cosmetice, tendința multora este de a crede că produsele ecologice nu sunt accesibile oricui, în timp ce unii chiar presupun că alimentele organice au un gust mai slab decât varianta convențională. Realitatea este că adoptarea unui stil de viață BIO se poate face extrem de simplu, fără eforturi financiare considerabile.

“ Există o mulțime de chimicale în aproape tot ce folosim și efectele acestora asupra corpului uman nu au fost studiate suficient. Deci nu prea știm exact cât de tare ne afectează. Știm 100% că nu sunt bune, dar în loc să ne expunem la ele dintr-o dată… noi ne expunem la ele în decursul a zeci de ani. Nu arecum să fie bine. Dar există o mulțime de alternative extraordinare, care au grijă de noi și de planeta noastră… fară săne golească buzunarele și fără să-și piardă din eficiență. Ecozar este un magazin online în care încercăm să promovăm o viața mai sănătoasă și mai fericită, în primul rand cu ajutorul a mii de produse Bio și Eco, variante mai sănătoase decât ceea ce găsim pe rafturile supermarketurilor.” explică Claudia Nicolae – fondator Ecozar.

Iată câteva produse potrivite pentru a fi oferite în dar celor dragi sau chiar ție:

Fulgi de baie Good Night cu magneziu și lavandă, OsiMagnesium

Un produs revoluționar care ajută la dispariția oboselii, rezolvă deficiențele de magneziu și are un efect de relaxare profundă. Fulgii de magneziu Osimagensium dizolvați în apă caldă, asigură o baie medicinală, care alungă crampele sau durerile musculare, durerile articulare ori febra musculară. Fulgii de baie cu magneziu Good Night sunt îmbogățiți cu lavandă și ajută la un somn liniștit. Produsele OsiMagnesium folosesc soluție salină de clorură de magneziu pură (calitatea Zechstein Inside) extrasă de la o adâncime de 2000 de metri, de la Marea Antică Zechstein din Țările de Jos, pentru restaurare eficientă și rapidă din nivelurile intracelulare de magneziu. Această apă de mare streăveche este extrem de sărată și are un concentrat de 31% clorură de magnezium în comparatie cu oceanul, care nu are decât 3% sare (clorură de sodiu). Datorită acestei concentrații mari de sare, dă senzație uleioasă față de apa de mare normală. Osimagnesium este cel mai pur magneziu, extras din zăcămintele preistorice din marea Zechstein, veche de peste 250 de milioane de ani. Preț: 22 lei.

 

Ceai Ayurvedic

Pentru iubitorii de ceai,  pe Ecozar.ro există peste 30 de variante de ceai ayurvedic. Yogi Tea produce ceaiuri delicioase din ierburi și condimente, bazate pe rețete unice de ceaiuri ayurvedice, care promovează starea de bine. Rădăcinile Yogi Tea provin din învățăturile ayurvedice de peste 3000 de ani, care ne învață despre echilibriul dintre corp, minte și suflet. Preț: de la 12 lei.

Cafea instant cu ciuperci medicinale

Cafeaua Four Sigmatic cu Chaga și Cordyceps, un produs perfect ce echilibrează mintea cu corpul pentru a evita stările de nervozitate, cu același gust de cafea veritabil, dar sănătate pură pentru organism. Pentru un plus de savoare poate fi preparată cu lapte, lapte vegetal sau spumă de lapte și se poate adăuga scorțișoară, ulei de cocos sau îndulcitori naturali. Ciupercile medicinale Chaga și Lion’s Mane, din cafeaua Four Sigmatic susțin un sistem imunitar puternic și se ocupă cu starea de bine a organismului pentru întreaga zi. Produsul se găsește exclusiv peecozar.ro la prețul de 81 lei.

Unt fin de arahide

O felie de pâine prăjită cu unt de arahide și banane este o gustare sănătoasă, care aduce pe loc o porție zdravănă de energie și bună dispoziție. Untul de arahide nu conține ulei de palmier, zahăr sau sare, este potrivit pentru vegani și este certificat organic Soil Association. Preț: 22 lei.

Cremă de ciocolată

O alternativă sănatoasă la ciocolata mult iubită și excesiv consumată, mai ales de sărbători. Crema de ciocolată tartinabilă 100% naturală Sweet Freedom are cu 75% mai puțină grăsime și mai puține calorii, față de produsele similare existente pe piață. Produsele Sweet Freedom nu conțin aditivi, lapte, gluten, conservanți, ulei de palmier și nu sunt prelucrate chimic. Aceste produse conțin doar dulceața fructelor. Cu doar 14 calorii per linguriță, crema de ciocolată va deveni încurând preferata întregii familii! Produsul se găsește exclusiv peecozar.ro la prețul de 29 lei.

Loțiune protecție solară pentru întreaga familie cu SPF 45+

Un cadou ideal pentru întreaga familie, un produs ce oferă protecție solară adecvată tuturor membrilor, disponibilă într-un format practic de 113 g pentru a-l putea lua oriunde. Loțiunea pentru protecție solară SPF 45 cu protecție UVA/UVB, non-grasă, fară ulei, rezistentă la transpirație, este ideală pentru activitățile în aer liber, pentru drumeții, joacă sau înot, ajută la prevenirea arsurilor solare, care pot duce la îmbătrânire prematură. De asemenea conține antioxidanți din extract de acai, ingredient principal în tratamentele anti-aging. Preț: 87 lei.

Săpun anticelulitic  

Un produs natural, exfoliant și anticelulitic, cadoul perfect pentru prietena ta. Integrat în programul de eliminare a celulitei (care trebuie să includă și sport și o alimentație sănătoasă), săpunul natural “SOS Cellulite” reduce aspectul de coajă de portocală redând pielii finețea, elimină celulele moarte, stimuleză circulația la nivelul zonelor afectate prin masajul zdavăn pe care îl oferă, pregătind pielea pentru aplicareauleiului sau cremei anticelulitice. Ingredientele cheie pe care le conține sunt cafeaua măcinată, ghimbirul și uleiurile esențiale detoxifiante (lămâie, ienupăr, lavandă). Preț: 14 lei.

Săpun solid pentru ras/bărbierit Shea Butter

Din trusa de bărbierit a bărbaților nu ar trebui să lipsească un săpun solid pentru ras. Un cadou util și organic în același timp, săpunul solid pentru bărbierit Lamazuna poate fi folosit fără  pămătuf. Săpunul produce o cremă spumoasă din abundență, care protejează și hidratează pielea și face bărbieritul sau rasul foarte facil. Lasă pielea foarte fină și hidratată, datorită untului de shea organic din compoziție. Preț: 62 lei.

Ecozar este locul unde lumea  BIO devine mai accesibilă, încă din 2008. La intrarea pe https://www.ecozar.ro/, primești reducerea de bun-venit și alegerea cadourilor perfecte pentru tine și cei dragi este o aventură plina de bucurie.

Leave a Reply