80% dintre creditele accesate printr-un broker sunt pentru imobile spațioase

Conform unei analize interne a AVBS Credit 80% dintre românii care apelează la un broker de credite preferă  achiziţioneze imobile foarte spaţioase prin credite bancare. Volumul creditelor intermediate de brokerii AVBS Credit în perioada ianuarie-aprilie 2021 s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut.

Românii care au obţinut finanțările necesare, au preferat opteze pentru creditarea prin intermediul brokerilor de credite. Această creştere susţinută vine pe fondul unei preferinţe a românilor de a apela la brokerii bancari, iar în ultimii 5 ani, peste 50.000 de români au atras finanţări cu ajutorul intermediarilor de credite din Asociația Română a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.).

Brokerul de credite bancare a devenit un partener important în procesul de creditarepentru români, trendul este unul ascendent, iar românii aleg brokerii de credite pentru a accesa împrumuturi ipotecare conform nevoilor: fie doresc îşi achiziţioneze un imobilspaţios, fie un autoturism, fie investesc în renovarea apartamentului. Rolul brokerului bancareste de a fi expert în creditare, dar şi un partener pe termen lung, pentru alege rămânăalături de client, pe parcursul întregului proces de creditare, dar și după obținerea creditului”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

 

Conform datelor interne ale AVBS Credit, 80% dintre români preferă achiziţionezeimobile foarte spaţioase, 10% îşi renoveze locuinţa actuală, 7% îşi cumpere o maşină, 3% pentru alte proiecte.

Vârsta medie a românilor care apelează la brokeri bancari este de 30 ani şi provin din oraşe precum București, Constanța, Iași, Cluj, Timișoara și din alte orașe mari și medii din țară.

 

Până la finalul anului 2021, compania AVBS Credit vizează dublarea reţelei de franciză, de la 50 în prezent la peste 100 de parteneri francizaţi, în cele mai importante oraşedin România, atrăgând în echipa sa cei mai buni specialişti din domeniul financiar-bancar.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit.
AVBS Credit
este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite).
Dacă vă aflați în căutarea unei francize
Detalii Obținere Franciză – AVBS Credit  şi https://www.facebook.com/avbs.ro

Leave a Reply