Bujorii și Portobello Road inspiră colecția de vară Floria.ro

Floria.ro, compania care de 11 ani livrează flori, în peste 100 de orașe din țară, în două ore de la confirmarea comenzii, propune pentru această vară o colecție de buchete inspirate de londoneza Portobello Road.

Combinațiile de flori clasice și exotice ale colecției de vară –  bujori, hortensii, orhidee, pampas, ammi sau astilbe  – ale cărei culori predominante sunt roz, mov și verde, își dorește să transmită bucurie și vitalitate.

Un sondaj Floria.ro arată că românii preferă să primească și să ofere mai ales flori în buchet. „Criteriul principal în alegerea buchetului este cromatica, 81% dintre respondenți apreciind pe lângă o cromatică aparte prezența unor elemente spectaculoase, fie paleta de culori, fie florile și elementele decorative alese. Ne-am dorit să facem acest lucru cu ajutorul noii colecții, inspirată de tumultul viu colorat al faimoasei destinații londoneze, iar feedbackul de până acum al clienților ne confirmă că am reușit”, a explicat Marina Popescu, director general Flori.ro.

Cele mai așteptate flori de sezon sunt bujorii, a căror popularitate a crescut de la an la an. „Anul acesta am mizat pe o cromatică ce completează ideea centrală a colecției de vară, dar nu numai. Alături de rozul intens și rozul pal, pastelat, albul sau coraiul sunt preferate de cei care comandă flori în această perioadă. Iar aceștia nu ajung pe Floria.ro doar pentru a marca un moment special, ci și pentru a-și face chiar lor o bucurie, acasă sau la birou”, a mai precizat Marina Popescu.

Colecția de vară Floria.ro, care este Furnizor Oficial al Casei Regale a României, cuprinde 20 de buchete, cu prețuri ce pornesc de la 185 de lei.

Firma a fost, în luna mai 2019, floristul oficial al vizitei papale în România. Ea primit de șase ori titlul de Floraria Online a Anului, în cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de două ori titlul „Cea mai bună florarie online și cel mai bun magazin online din România”.

Leave a Reply