Nu pleca la mare, fără Raniseptol în dotare!

Apă, aer, soare, valuri, relaxare. A venit momentul pentru toate acestea și dacă vă aflati deja la malul mării, atunci probabil sunteți cuprinși de frenezia pregătirilor. Sfatul meu este să strecurați în bagaj un flacon de Raniseptol Arsuri, doar preventiv, că sigur cunoașteți regulile privitoare la expunerea la soare. 

Oricât de mult ne-am dori să stăm pe malul mării de la răsăritul soarelui și până la apus, pericolele la care ne expunem sunt imense. Efectele razelor solare sunt acum mult mai puternice decât erau în urmă cu 10-20 de ani, deoarece stratul de ozon a fost si este din ce în ce mai afectat. Așadar, între orele 11 și 17 evitați cu desăvârșire expunerea la soare, iar în intervalele de timp în care vă bucurați de apă și de plajă nu neglijați câteva reguli esențiale.

Purtați o pălărie cu boruri largi și ochelari de soare, arată chic și vă feresc de insolație.  Aplicați regulat pe piele creme sau loțiuni cu factor de protecție cât mai mare. Nu uitați să vă hidratați și alegeți să stați sub umbrelă cât timp soarele este încă destul de puternic, deși este înainte de ora 11 sau după ora 17.

Iar în geantă, pe lângă creme, loțiuni și pastile cu electroliți, strecurați un flacon de Raniseptol ARSURI, pentru eventualitatea în care nu ați evaluat corect puterea razelor solare și s-a produs arsura. 

O arsură solară, chiar dacă este minoră și se manifestă doar prin sensibilitate și roșeață pe zona afectată, nu trebuie subestimată. Disconfortul dispare după câteva zile, însă efectele negative se manifestă în timp pe termen lung.

 

Raniseptol ARSURI este o spumă pentru pielea deteriorată de expunerea la soare sau de alți factori termici. Produsul contribuie la regenerarea tisulară și are acțiune antiinflamatorie, avand rolul de a menține structura normală a pielii. Ingredientul activ, pantenolul, în concentrație mare (10%), are ca efect calmarea pielii înroșite și îngrijirea ei. Acesta este rapid absorbit în straturile superioare și transformat în acid pantotenic (vitamina B5). Creșterea concentrației acidului pantotenic în zona în care este aplicat produsul Raniseptol ARSURI activează metabolismul în celulele epidermei, în țesutul cutanat și în membranele mucoase, stimulează producția de colagen și accelerează formarea de noi celule în locul celor deteriorate.

Tot ce trebuie să faceți este ca mai întâi să agiți recipientul de Raniseptol ARSURI, apoi să îl țineți în poziție verticală și să pulverizați spuma pe pielea înroșită, de la o distanță de 15 cm. Lăsați spuma pe piele până când este complet absorbită. La nevoie, operațiunea poate fi repetată.

Raniseptol ARSURI poate fi utilizat în condiții de siguranță de catre adulți, dar și pentru calmarea pielii înroșite a copiilor cu vârste de peste trei ani.

În perioada critică, având în vedere că pielea este deshidratată, pentru a accelera vindecarea se recomandă un consum ridicat de apă. În caz că arsurile solare provoacă și durere, pentru ameliorarea acestora se poate administra un analgezic sau este recomandată o vizită la un medic dermatolog . Dacă doriți să știți mai multe, găsiți informații pe www.raniseptol.ro

 

 

 

 

Leave a Reply