Gama Bjorg Bio dă undă verde alimentației sănătoase

 

Preocuparea noastră pentru “verde” a devenit din ce in ce mai serioasă în ultimul timp, pe masură ce am devenit conștienți de importanța modului în care ne petrecem viața. BJORG se angajează de peste 30 de ani să schimbe modul în care ne hrănim, zi de zi. Pentru că a manca bine și BIO este posibil.


Auzim des expresia: ești ceea ce mănânci. Și chiar dacă nu reușim mereu să facem alegerea potrivită, este mai simplu atunci când știm că există game de produse care garantează ca mănâncăm Bio. Adică? Rețete simple, uleiuri hrănitoare de bună calitate, zahăr și sare în cantități reduse sau chiar deloc, cereale integrale, pline de nutrienți, cam acestea sunt “secretele” produselor BJORG.

70% din produsele Bjorg au un Nutriscore de A sau B pentru ca tu să știi ce să alegi pentru o viață mai sănătoasă și mai plină de vitalitate. Nutriscore este o nouă modalitate de etichetare a alimentelor, un semafor ușor de citit pe ambalaj, de la A/B (verde) – alimente ce se pot consuma zilnic în cantități mai mari, până la D/E (roșu) –alimente ce sunt recomandate a se consuma ocazional în cantități mici.

Am ales să vă prezint astăzi câteva din produsele gamei din Romania, pe care le aleg frecvent de pe rafturile supermarketurilor:

BJORG – pentru un mic dejun plin de energie:

Bjorg Muesli Fibre Prune – Smochine, 375g – Toate musliurile din gama sunt din cereale integrale, nu au zahăr adăugat și au Nutriscore A, pentru a fi integrate zi de zi in dietă. Cele cu extra-fibre conțin prune și smochine, excelente pentru susținerea microbiomului intestinal și a digestiei.

Bjorg Baton Miere –Alune, 25g – Un baton crocant din alune coapte și miere, un plus de energie pentru intreaga zi.

BJORG – pentru mâncăruri savuroase, fără chimicale:

Bjorg Cuburi cu legume 6x12g – Fie că vrei să gătești o supă delicioasă sau să imbogățești gustul mâncărurilor favorite, aceste cuburi cu condimente BIO din legume nu au coloranți, conservanți, sirop de glucoză, ulei de palmier sau monoglutamat.


Bjorg S
os tomate 3 x200ml – Format familial, pachet de 3 cuțiute de câte 200ml, pentru a-și păstra prospețimea și Nutriscore A. Din roșii crescute in câmp liber, cu un gust autentic. Fără zahăr sau sare adăugate.

BJORG – pentru pauze dulci si gourmet:

Bjorg Gaufre Caramel 175gBun venit in lumea răsfățului pur. Delicioasele gaufre cu caramel iți lasă gura apă doar cand le vezi pe raft. Cu unt si sare de mare,  din grâu semi-integral și fără ulei de palmier, sunt perechea perfectă pentru o cană de ceai sau cafea.

Bjorg Biscuiți Integrali Glazurați, 200g – Un biscuit crocant, cu fulgi de ovăz, din cereale integrale, invelit intr-un strat generos de ciocolată. Cu -30% acizi grași saturați comparativ cu media pieței (conform studiilor producatorului), bogat in fibre, sursă de magneziu și fier, ii vei adora la birou sau după o plimbare.

Bjorg Biscuiți Integrali Natur Bio Nutri+, 200g – Fabricați din făină integrală ce păstreazăinvelișul hrănitor al cerealelor, acești biscuiți sunt o sursă bună de fibre. Conțin zahăr nerafinat de trestie și au -85% acizi grași saturați comparativ cu media pieței  (conform studiilor producatorului). Sunt pur și simplu delicioși și au Nutriscore B.

Produsele se găsesc la raionul BIO în rețelele de magazine, în magazinele online și pe www.nutrivita.ro

 

Dacă nu v-am convins, deși cred că fiecare dintre voi a încercat măcar o dată un produs Bjorg, iată angajamentele BJORG, de peste 30 de ani pionier în bio-nutriție în Europa.

Angajament #1bio dintotdeauna

Bio în rădăcinile noastre! Din 1988 prezentăm, promovăm si credem în această metodă de cultivare care respectă pământul, animalele și oamenii.

100%. Da, TOATE produsele noastre sunt bio.

Angajament #2Calitate nutrițională

Misiunea noastră: să oferim cât mai multor oameni acces la alimente ecologice (bio) mai sănătoase, mai echilibrate și de bună calitate. Sortimentația de produse bio este importantă. Dar asta nu este suficient! Așa că adăugăm acestui angajament o exigență nutrițională unică.

Adică? Rețete simple, uleiuri de bună calitate, zaharuri puțin sau chiar deloc rafinate, cereale integrale, sau cantități reduse de zaharuri și de sare… si, garantat, 100% fără ulei de palmier!

70% din produsele noastre au un Nutri-score de A sau B! Iar acesta nu este decât începutul!

Angajament #3vegetal prin convingere

Deschidem calea sprenoi arome și spre un nou mod de consum! De 30 de ani, deschidem calea alternativelor pe baza de plante pentru a înlocui laptele sau carnea, atât pentru micul dejun, cât și pentru toate celelalte mese.

99,6% din produsele Bjorg sunt potrivite pentru vegetarieni. Iar mâine? Vor fi 100%!

 Angajament #4 – respectuoși cu mediul

Protejarea planetei costă! Deoarece BIO este rațiunea noastră de a fi, a avea o abordare ecologică și în continuare este un demers evident.  O alimentație bio și mai vegetală reduce impactul nostru ecologic, dar pentru noi nu e suficient. Ne regândim și ambalajele.

Lucrăm zilnic pentru a oferi noi soluții care respectă mai mult mediul.

Până în 2025, 100% din ambalajele noastre vor fi reciclabile, reutilizabile sau compostabile.

 Angajament #5  – acționăm în mod durabil

De ce să ne oprim aici când putem să facem și mai bine?

În spatele produselor noastre se află și o companie, precum și colaboratori implicați în încurajarea unui model alimentar mai durabil și mai sănătos. Convingerea noastră: responsabilitatea noastră merge dincolo de alimentație!

În 2017 am fost prima companie alimentară franceză certificată B-corp (Benefit Corporation), una dintre cele mai exigente certificări în materie de dezvoltare durabilă.

 

Leave a Reply