La Sabon, pe 19 octombrie te bucuri de reduceri de 40% cu Royal Passport Card

Pe 19 octombrie, la Sabon, cu Royal Passport ai viză pentru răsfăț regal. Te bucuri de 40% discount la toate produsele și pentru o sumă modică de achiziție a cardului -20 de lei ( dacă nu îl deții deja), poți face parte dintr-un club exclusivist de clienți fericiți și răsfățați cu o multitudine de beneficii.

 

Pentru cei care nu cunosc încă avantajele unui card RoyalPassport, le amintesc aici:

Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
În fiecare lună, SABON alege un produs – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit, full size.
Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%.

Dacă ai stat în cumpănă până în ultimul moment și te-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile! Îl pui în coș odată cu produsele dorite și te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă!

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

 

 

Leave a Reply