De Black Friday, Clarfon oferă până la 50% reducere la toate aparatele auditive

Clarfon participă pentru prima dată la Black Friday cu super oferta de până la 50% reducere la toate aparatele auditive și testarea gratuită a auzului, în perioada 8 – 12 noiembrie.

Testarea auzului poate fi o idee bună, dacă ai sesizat cel mai mic semn de slăbire a acestuia. Un auz sănătos reprezintă o viață sănătoasă, iar în momentul de față, este cunoscut faptul unul din 8 români suferă de hipoacuzie, pacientul evitând  ajungă la audiometrist din varii motive. Există chiar teama faţă de persoanele cu care pacientul conviețuiește, teama de a fi judecat. Un aparat auditiv este atât de necesar, iar acest tip de investiţie este una utilă pentru a te bucura de un auz optim.

Lipsa unui consult la specialist și neidentificarea la timp a hipoacuziei poate conduce la:

Declinul cognitiv;
Afectarea sănătății mintale;
Probleme de relaţionare;
Probleme de stomac și dureri cronice;

Clarfon are o echipă cu o amplă experiență, conștientizăm cât de important este pentru tine ai dispozitive medicale de calitate la prețuri corecte, motiv pentru care încercăm aducem celemai bune oferte pe tot parcursul anului care să-ți protejeze sănătatea urechii.

Black Friday este perioada cu cele mai mari reduceri ale anului, iar Clarfon participă anul acestapentru prima dată pentru a oferi cele mai bune prețuri la aparatură de calitate dar și consultațiigratuite.

De Black Friday, în perioada 8 – 12 noiembrie, îți determini acuitatea auditivă gratuit şi poți beneficia de super oferta de până la 50% reducere la toate aparatele auditive.

Povestea Clarfon a inceput în anul 2003 cu promisiunea de a livra aparate auditive și servicii de calitate către pacienții noștri. Zi de zi încercăm facem ce este mai bine pentru a oferi un diagnostic corect, un tratament de urmat ce va îmbunătăți sănătatea urechii sau o informaţiepreventive, dacă nu sunt afecțiuni.

 

Leave a Reply