Castrol și Williams Advanced Engineering, parteneriat pentru autovehiculele electrice

Companiile britanice Castrol și Williams Advanced Engineering (WAE) au anunțat un parteneriat tehnic de cinci ani pentru codezvoltarea unor Fluide de înaltă performanță pentru Autovehicule Electrice (EV).

Parteneriatul îi va permite WAE să acceseze gama completă de produse Castrol ON, care include fluidele de transmisie EV, fluidele de răcire EV și unsorile EV. Castrol va dezvolta și furniza WAE, din mai 2022, fluide termice EV adecvate pentru bateriile de înaltă performanță pentru sport cu motor.

Echipele tehnice ale WAE vor avea la dispoziție cele mai recente evoluții ale fluidelor EV pentru sistemele de răcire a bateriilor, inclusiv tehnologia de răcire imersivă. De asemenea, conceptele vor fi explorate pentru a îmbunătăţi performanţele de viaţă şi circularitatea bateriilor şi fluidelor.

Fluidele de înaltă performanță EV create de Castrol vor permite adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice (EV), permițând o autonomie mai mare, o încărcare mai rapidă și o durată de viață mai mare.

Williams Advanced Engineering Limited a fost creată în 2010, atunci când Williams Grand Prix Engineering Limited a început să își diversifice operațiunile.

Castrol, care are istorie de peste un secol, este unul dintre cei mai importanți producători de lubrifianți din lume. Pasiunea pentru performanță, combinată cu o filozofie de muncă în parteneriat, a permis companiei să creeze lubrifianți și unsori care au fost folosite pentru multe premiere tehnologice rutiere, aeriene, maritime și spațiale.

Leave a Reply