Lino Lada te umple de energie și bucurie

Lino Lada este crema delicioasă, bogată în vitamine și minerale, potrivită atât pentru pofticioși cât și pentru copii, datorită conținutului de cacao bogată în antioxidanți, lapte integral (18%), alune de pădure sau făină de nucă de cocos de cea mai bună calitate.

O gamă de creme tartinabile care pot fi servite fie pe felii de pâine, fie ca umplutură pentru clătite sau covrigi, fie pur și simplu cu lingura, direct din borcan. Puteți alege dintre Lino Lada Nougat, Lino Lada Lapte, Lino Lada Cocos, Lino Lada Duo și produsul premium, standardul de aur, Lino Lada Gold.

LINO LADA nu este doar o simplă cremă, ea te cucerește prin gustul său fabulos, inconfundabil, care te umple de energie. Este desertul ideal pentru orice vârstă și la orice oră.

O sugestie pentru orice zi a anului, ușor de realizat, sunt covrigii umpluți cu ciocolată. Pentru aceasta este nevoie de: pentru aluat – 500 gr făină și încă două linguri, 100 gr unt, 200 gr smântână, 100 gr zahăr, două ouă, un plic de drojdie uscată Dolcela, esență de rom; pentru umplutură – oricare dintre produsele Lino Lada; pentru  uns – un gălbenuș, două lingurițe de smântână, 120 gr zahăr, 60 ml apă

Pentru prepararea aluatului se amestecă bine untul moale (la temperatura camerei) cu smântâna, apoi se adaugă toate celelalte ingrediente și se frământă. Acest aluat nu trebuie să se lipească de mâini. La nevoie se mai adaugă 1-2 linguri de făină. Se lasă aluatul la dospit circa două ore. Se presară făină pe blatul de lucru și se împarte aluatul în 12 părți, din care se formează bile. Fiecare bilă se întinde apoi sub formă de dreptunghi, se întinde cremă Lino Lada pe una din laturile mari după care se rulează.

Capetele covrigului trebuie închise bine, pentru ca umplutura să nu iasă în timpul coacerii. De aceea, capetele ruloului se trag și se răsucesc, după care se unesc pentru a obține covrigul (un cerc).

Se pun covrigii în tavă, pe hârtie de copt și se lasă la loc cald timp de 15 minute. Se ung cu smântâna amestecată cu gălbenuș și se pun în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 30 de minute. Până se coc se pregătește siropul din apă și zahăr și se lasă să dea în câteva clocote.

La final, după ce covrigii s-au copt, pentru a fi cât mai apetisanți, ei se ung cu sirop folosind o pensulă din silicon.

Sursa foto: Simigeria Petru

Leave a Reply