Cel de al treilea volum al trilogiei Cahill apare la editura Meteor

Editura Meteor anunță apariția celui de al treilea volum din seria Familia Cahill. “M-ai trădat”, ultimul roman din trilogia scrisă de Lisa Jackson, are nenumarate răsturnări de situație, ce îi vor surprinde pe cititorii captivați de rețeaua de legături sentimentale, pe care se bazează.

  Atmosfera plină de suspans din primele două volume – “Dacă ar fi știut” și “Aproape moartă” este continuată și în această ultimă carte a trilogiei Cahill.

“Trezindu-se într-un spital, bandajat și învinețit, James Cahill abia o recunoaște pe blonda superbă care îl vizitează în rezerva sa. Treptat își amintește că este Sophia, cea cu care își înșelase iubita, pe Megan. Dar Megan a dispărut, sora ei îl suspectează… iar poliția și reporterii pun întrebări. James insistă că nu are idee ce s-a întâmplat, totuși nu poate scăpa de un sentiment apăsător de teamă. Iar apoi în jurul său încep să moară femei…”

Cititorul este stimulat permanent de acțiunea cărții, ca într-un joc puzzle, în care pe măsură ce integrează piese începe să întrevadă tabloul complet. Este o poveste ce captivează și stimulează imaginația, deopotrivă.

“Durerea îi explodă în creier. Orbită, femeia mușcă sălbatic în mănușa din piele, strângând fălcile cât putea de tare. Simți gust de sânge și încercă să muște din nou, mai tare, însă vederea începea să i se încețoșeze, bezna o cuprindea, lumea se învârtea cu totul și se îndepărta… Se înmuie din tot corpul și întunericul o acoperi…”

Volumul poate comandat pe www.librarul.ro și www.meteorpress.ro .

 

 

Leave a Reply