Dr. Dana Miricioiu și Dr. Mihaela Bilic – dezbatere live despre frumusețe și scădere în greutate

 

Cele mai recente și inovatoare metode de slăbit și de remodelare corporală de expuse de cunoscuții specialiști în domeniu: Dr. Dana Miricioiu și Dr. Mihaela Bilic. Participă la o dezbatere live despre remodelarea corporală: scăderea corectă în greutate și îndepărtarea depozitelor localizate de grăsime.

 

Vrei să slăbești și să arăți bine? De astăzi lupta cu kilogramele în plus a luat sfârșit! Chirurgul estetician, Dr.Dana Miricioiu alături de medicul nutriționist, Dr. Mihaela Bilic te invită miercuri, 16 martie, ora 19:30, la o dezbatere live despre sănătate și frumusețe. Evenimentul va fi transmis live pe conturile de Instagram și Facebook ale celor doi medici.

 

În premieră, vei afla secretele celei mai noi diete pentru slăbit prin înlocuirea completă a meselor – o dietă sigură, foarte atent studiată științific, eficientă și ușor de urmat, dar și noutăți despre îndepărtarea depozitelor de grăsime și a surplusului de piele – lipoaspirația asistată laser, cea mai eficientă metodă care reconturează corpul, cu rezultate imediate, fără timp de recuperare, fără cicatrici și fără durere. 

 

Evenimentul live îți va oferi toate informațiile care te vor ajuta să îți atingi obiectivele de a avea un corp sănătos și tonifiat, sfaturi de dietă și proceduri de reconturare a corpului care s-au dovedit a fi eficiente și a avea un rezultat permanent. 

Urmărește evenimentul live și vei afla cum poți să transformi dieta într-o experiență pozitivă, cum poți avea cel mai rapid plan de dietă pentru rezultate maxime, dar și informații despre intervenții estetice minim invazive de lipoaspirație asistată laser, care te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

 Cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică – microchirurgie reconstructivă, Dr. Dana Miricioiu a introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, în prezent deținând cele mai performante tehnologii laser din lume, folosite în tratamentele estetice, în reconturarea și remodelarea corpului. Dr. Dana Miricioiu este membră a American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale și colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine.

Atunci când vorbim despre remodelare și reconturare a corpului, trebuie să avem în vedere două aspecte, ambele la fel de importante:

îndepărtarea grăsimii localizate (care, fiind recunoscută drept grăsime de rezervă, nu poate să plece deloc ușor) prin cea mai blândă, eficientă și recentă metodă: lipoaspirația asistată laser ProLipo Plus;
eliminerea kilogramelor în plus, printr-o dietă eficientă, care să regleze metabolismul și să asigure slăbirea corectă, eficientă și de durată.

Din toate aceste considerente, recomand dieta Nupo pacienților mei după lipoaspiratiile asistate laser, constatând că îndepărtarea depozitelor de grăsime nedorite asociate cu produsele Nupo remodelează corpul într-un mod armonios.”, Dana Miricioiu – chirurg estician.

Doctor Mihaela Bilic este medic primar în specialitatea diabet și boli de nutriție și are un masterat de psihonutritie la Paris. Cu o experiență de mai bine de 20 de ani, Dr. Mihaela Bilic oferă sfaturi prețioase despre alimentația sănătoasă și echilibrată.

 

Salvează în agenda ziua de 16 martie ora 19:30 și intră aici să vezi live evenimentul :

https://web.facebook.com/clinica.dr.dana.miricioiu

https://web.facebook.com/mihaela.bilic

https://www.instagram.com/dr.dana_miricioiu/

Leave a Reply