Celebrează Ziua Pământului, alături de Sabon

Sabon ne îndeamnă la exerciții de iubire, în parteneriat cu Asociația Magic. Sloganul campaniei, “Cumperi și ajuți!” reprezintă un imbold susținut și prin oferta de 20% discount la categoria de produse pentru îngrijirea tenului. În acest mod Sabon sprijină copiii bolnavi, protejând planeta și oferind cumpărătorilor o mică recompensă pentru gestul lor. 

Pentru a celebra Ziua Pământului, voluntari ai Asociației Magic și-au accesat resursele de creativitate și au pictat cu talent ambalaje Sabon, oferindu-le o viață nouă și un scop nobil: acela de a proteja planeta și pe copiii bolnavi, care au mare nevoie de ajutor.

 

Au rezultat decorațiuni splendide, care pot fi admirate pe site și cumpărate din magazinele Sabon bucureștene. Toți banii strânși din vânzarea decorațiunilor vor fi donați Asociației Magic, și fiecare persoană care va achiziționa un borcan pictat, pe lângă faptul că va dona pentru o cauză nobilă, va beneficia de 20% discount la categoria de produse pentru îngrijirea tenului.

Mai mult, Sabon va dubla suma finală care se va strânge din vânzări și o va dona aceleiași asociații dedicate trup și suflet copiilor care se confruntă cu boli grave.

 

Campania durează până la sfârșitul lunii aprilie – ești invitat să te alături și să cumperi o decorațiune care-ți va face casa mai frumoasă și viața unui copil cu probleme de sănătate, mai ușoară. Orice ajutor primit este extrem de prețios. 

 

Leave a Reply