1 milion de clienți ABOUT YOU și o campanie de promovare originală

ABOUT YOU sărbătorește 1 milion de clienți în România printr-o super campanie, numită ABOUT YOU WOOHOO. Câștigătorii campaniei desfășurate în luna aprilie își vor admira creațiile digitale în materialele de marketing, inclusiv spotul TV care va fi difuzat în această lună, dedicată campaniei. 

 În cei aproape trei ani de când s-a lansat în România, ABOUT YOU a reușit să atingă pragul celor 1 milion de clienți. Reușita au decis să fie sărbătorită printr-o campanie originală, desfășurată pe parcursul lunii aprilie 2022. Clienții au fost invitați să încarce videoclipuri realizate chiar de ei, în care să surprindă de ce iubesc ABOUT YOU, având astfel șansa de a obține 30.000 de lei. Condiția era să arate ce anume le place la ABOUT YOU și ce îi face să strige WOOHOO! Au fost recompensați cu un voucher de 50% valabil în magazinul online ABOUT YOU. Din cele peste 7000 de videoclipuri trimise, au fost selectați cinci câștigători, vedetele campaniei TV lansate pe 1 iunie în toată țara. 
Filmulețele câștigătorilor au fost folosite pentru a crea toate materialele de marketing, inclusiv spotul TV care va fi difuzat în iunie, lună dedicată campaniei.

 

 

„Faptul că ABOUT YOU a reușit să câștige încrederea atâtor clienți după doar doi ani și jumătate de la intrarea pe piața din România este fără îndoială un lucru care merită sărbătorit și în jurul căruia ne-am dorit să creăm o campanie. Principalul obiectiv a fost să plasăm clienții în centrul atenției și să construim campania în jurul acestora, adică nu doar să îi implicăm, ci să îi lăsăm să se și exprime.” explică Femke Bohling, directoarea departamentului de Brand and Advertising ABOUT YOU.

Conceptul creativ al campaniei nu vine doar să întărească imaginea brandului, ci ne arată într-un mod foarte convingător și cum percep clienții din România magazinul online de modă. Prin împărțirea campaniei în două etape, ABOUT YOU a reușit să combine publicitatea nativă, în prima fază, atunci când lumea a participat la competiție, cu o abordare de activare în cea de-a doua fază, desfășurată o lună mai târziu și în care se pune accentul pe atragerea de clienți noi. 
Proiectul se bucură de sprijinul a peste 192 de influenceri cunoscuți, precum Elena Alexandra Apostoleanu (@inna), Gina Pistol (@ginapistol), Cristina Ich (@christina_ich), Vladuta Lupau (@vladutalupau) și Bogdan Mocanu (@bogdan.mocanu.official) care vor promova competiția pe Instagram și TikTok, rețele sociale cu cel mai mare reach în rândul generației Z din România.

 

ABOUT YOU a intrat pe piața din România în 2019 cu o campanie puternică, incluzând o etapă de teaser, urmată de lansarea oficială de tip big bang, afirmându-se de atunci drept una dintre cele mai importante platforme online de fashion din țară. Întrucât conceptul campaniei ABOUT YOU WOOHOO a înregistrat un succes atât de mare, acesta urmează să fie implementat și pe alte piețe. Imaginile campaniei pot fi descărcate aici. 
ABOUT YOU a reușit să digitalizeze ședințele clasice de cumpărături, creând o experiență personalizată de shopping direct pe smartphone. ABOUT YOU pune accentul pe clienți, pe care îi încurajează constant să își exprime personalitatea prin modă. Pe site-ul aboutyou.ro și în aplicația ABOUT YOU, premiată în nenumărate rânduri, clienții se bucură de o gamă variată de surse de inspirație și de peste 500.000 de articole de la peste 3.500 de branduri. Fiind activă în 26 de piețe europene având peste 45 de milioane de utilizatori unici activi lunar, ABOUT YOU este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. De asemenea, prin SCAYLE, compania fashion-tech oferă propria infrastructură de comerț electronic ca produs licențiat. Acțiunile ABOUT YOU sunt listate la Bursa de Valori din Frankfurt și au fost admise în componența indicelui SDAX®, în septembrie 2021.

Leave a Reply