FREYWILLE lansează colecția “The Bridge”, încă un omagiu dedicat lui Claude Monet

“The Bridge” este numele noii colecții FREYWILLE, dedicată lui Claude Monet. Spiritul primăverii și al verii este perfect armonizat într-un design floral și plin de detalii radiante, într-o colecție ce continua seria seturilor de succes lansat de FREYWILLE.

 

În 1893 Monet cumpără un teren cu un iaz lângă casa lui din Giverny, Franța. Până la acel moment plantase deja o grădină plină de flori însă, dorința sa era aceea de a crea o grădină de inspirație japoneză pentru a realiza o oază de frumusețe dar șio sursă de inspirație pentru lucrările sale viitoare. În anul 1899 artistul pictează 18 lucrări având ca motiv central, podul. În esență, grădina și iazul reflectă admirația lui Claude Monet față de aprecierea poporului japonez pentru natură. Pictoruldeclara la acea vremecea mai frumoasă lucrare a mea estegrădina“. Podul în tablourile lui Monet reprezintă conexiuneadintre spiritul uman și natură, el permițând vizitatorului să plutească deasupra unui iaz plin cu nuferi. Această viziune artistică i-a inspirat pe artizanii FREYWILLE în realizarea acestui design plin de culoare.

 

Stilul de pictură impresionist al lui Claude Monet a fostinterpretat printr-o varietate de “urme de pensulecaracteristice artistului, captate cu măiestrie în emailul fin șistrălucitor. Pulberea de aur de 24kt a fost folosită pentru a surprinde cerul și proiecțiile de pe suprafața apei. Împreună cu celelalte variațiuni coloristice, nuanțele de tranziție au fostfolosite pentru a sublinia reflexia apei în raport cu celelalteelemente.  Stuful și nuferii înconjoară marginile iazului iarflorile și vegetația luxuriantă completează imaginea de ansamblu. Portretizarea podului în centrul designului oferăacestei colecții perspectivă și încadrarea armonioasă a tuturorelementelor ce îl completează.

Această colecție este disponibilă atât în varianta Classic Edition cât și în varianta Fine Jewellery.

Leave a Reply