Yves Rocher introduce plata în rate, prin Oney

Oney Bank încheie un parteneriat cu Yves Rocher România și oferă clienților soluția de plată „cumpără acum, plătește mai târziu” 3x 4x Oney, o soluție de plată omnichannel în 3 sau 4 rate, prin card bancar de debit, disponibilă online și în magazinele partenerilor Oney. Costurile suplimentare pentru clienți sunt nesemnificative: 0% – 0.5% din costul total al creditului.
Dacă vă plac produsele Yves Rocher, vestea bună este că de acum le puteti achita în 3 rate, cumpărăturile efectuate pe site-ul www.yves-rocher.ro cu cardul de debit, prin soluția denumită „3X4X Oney”. 3x 4x Oney este integrată în pagina de verificare a coșului de cumpărături ca o soluție de plată și este disponibilă pentru toate cardurile de debit emise în România. Utilizatorul trebuie doar să completeze datele cardului său de debit, numele, CNP-ul și țara de origine. În maximum 30 de secunde, clientul Yves Rocher primește un răspuns pentru aprobarea solicitării sale de plată în rate.

Un alt avantaj important îl reprezintă costurile nesemnificative atașate: 0,5% din valoarea creditului. De exemplu, pentru cumpărarea în rate a unui coș de produse în valoare de 500 de lei, clientul va achita un cost suplimentar maxim de doar 2,5 lei. Prima rată și costul creditului se achită pe loc, iar următoarele două rate la intervale de 30 de zile.

Oney se autodefinește ca”o bancă diferită, unică, născută din comerț. Ne bazăm pe poziționarea noastră inițială și pe expertiza noastră dezvoltată de peste 35 de ani pentru a proiecta soluții inovatoare de plăți și servicii financiare. Declarația noastră de misiune: „Partener în transformarea comerțului, Oney oferă tuturor puterea de a-și îmbunătăți viața de zi cu zi și de a consuma mai bine”. În calitate de creator al plăților fracționare în urmă cu 14 ani, Oney este acum liderul pieței în 4 țări europene, cu o ofertă complet digitală și omnicanală, unică pe piață. Alături de cei 900 de parteneri comercianți online și offline, din aproape 10.000 de puncte de vânzare fizice sau virtuale, susținem proiectele a peste 8 milioane de clienți din Europa oferindu-le experiențe de cumpărături memorabile în magazin și online. Începând cu 22 octombrie 2019, avem doi acționari: BPCE cu 50,1% și Auchan Holding cu 49,9%.”

Tot ce mai rămâne de făcut este să alegeți produsele dorite. Happy Shopping! 

Leave a Reply