Cum poate fi controlat răul de mișcare la cei mici

Când plecați în călătorii însoțiți de copii care suferă din cauza răului de mișcare, nu uitați să puneți în bagaj acadelele Prevomit Kids. Vă garantează un drum  fără incidente neplăcute. 

 

Călătoriile cu mașina, trenul, avionul, vaporul sau barca pot fi de multe ori o provocare pentru copiii care suferă de rău de mișcare. La fel cum datul în leagăn sau în carusel se pot transforma dintr-o modalitate de distracție, într-o adevărată neplăcere.

Răul de mișcare se manifestă printr-un complex de simptome care include paloarea feței, transpirație rece, amețeală, hipersalivație (creșterea cantității de salivă), greață, vomă, respirație rapidă, durere de cap, somnolență și stare de oboseală extremă.

Cei mai sensibili la răul de mișcare sunt copiii cu vârste între 3 și 12 ani, dar problema se poate manifesta la orice vârstă. Deoarece simptomele răului de mișcare sunt greu de oprit odată ce s-au declanșat, este mai important să se acționeze în direcția prevenirii apariției lor.

 

Pediatrii au pentru părinții copiilor care suferă de rău de mișcare o serie de recomandări care pot fi utile și pot limita manifestarea complexului de simptome. Evitarea meselor copioase, bogate în grăsimi, înaintea unei călătorii, menținerea unui nivel optim de hidratare pe parcursul acesteia, evitarea mirosurilor puternice și a statului cu privirea în jos (în gadgeturi, cărți, jocuri) sunt doar unele dintre ele.

 

Pentru a reduce disconfortul cauzat de simptomele răului de mișcare sau de altitudine, în special greața și starea de vomă, și pentru a vă bucura de o călătorie fără incidente neplăcute, este recomandat ca, înainte cu jumătate de oră de a porni în călătorie, să i se ofere copilului una până la trei acadele Prevomit Kids (pe parcursul zilei). Principalul ingredient este extractul de ghimbir, recunoscut pentru beneficiile sale asupra sistemului nervos central și digestiv și folosit cu succes în medicina tradițională. Ghimbirul are calitatea de a preveni amețelile și greața, indiferent dacă aceste simptome sunt declanșate de cauze fiziologice sau psihologice, și de a diminua răul de mișcare (de mașină, de mare ori de rotație) sau de altitudine. Acum este disponibil si produsul Prevomit junior, sub forma de comprimate. Pentru mai multe informatii, puteti accesa www.prevomit.ro.

Leave a Reply