Șampon solid și oțet cu extract de rodie, noile răsfățuri pentru păr, de la SABON

SABON a adus pe piață luna aceasta două noi produse pentru îngrijirea părului: Șamponul solid și Oțetul de păr cu extract de rodie. Ceva mult așteptat, un șampon inovator, primul dintr-o nouă generație de produse de înfrumusețare. Curate și ecologice, aceste produse cosmetice solide reinventează îngrijirea părului, iar alături de noul oțet cu extract de rodie, oferă părului un adevărat răsfăț.

Îmbogățit cu două uleiuri botanice organice din regiunea mediteraneanăulei de argan din Maroc și ulei de camelină din Franțanoul șampon solid de la SABON oferă tuturor tipurilor de păr o experiență blândă de curățare.

Șamponul solid de origine 91% naturală este prezentat în ambalaje ecologice din carton provenitdin păduri gestionate, permițându-ți ai grijă de mediu în timp ce-ți îngrijești părulConvenabil pentru călătorii, șamponul solid este deosebit de ușor de transportat și depozitat. Recomand iubitorilor de șampon solid achiziționeze și cutiuța metalică complementară, o mică bijuterie art deco ce poate fi apoi refolosită și re-iubită, transformată într-un mic sipet de amintiri pentru obiecte de preț, sau poate fi păstrată ca obiect decorativDatorită formulei sale fără adaos de apă și fără săpun, șamponul solid este mai concentrat decât șampoanele tradiționale, astfel încât durează mai mult decât un șampon lichid de dimensiuni similare (aproximativ 37 de spălări). Respectă fibra firului de păr și, de asemenea, nu conține conservanți, parabeni, sulfați și silicon.

Cum să te bucuri de pastila ta miraculoasă

Formula sa solidă se dizolvă cu ușurință în contact cu apa, transformându-se într-o spumă cremoasă, bogată, ce redă părului strălucirea și aspectul mătăsos. Pur și simplu umezește pastila de șampon și freac-o ușor între palme pentru a face spumă, apoiaplică spuma pe părul umed. Continuă până când părul este complet acoperit cu spumăgeneroasă. Clătește bine și repetă, dacă e nevoie, înainte de a aplica balsam. Șamponul solid e disponibil în două arome-statement SABON care celebrează parfumul subtil al naturii: Green Rose și Iasomie.

 

Noul oțet de păr cu extract de rodie, care oferă părului o strălucire de diamant 

Bazat pe o rețetă populară tradițională mediteraneană, noul oțet de păr de la SABON este o adevărată comoară de frumusețe. Oțetul de fructe e din timpuri străvechi un remediu natural pentru a reda părului strălucirea și frumusețea.

Aciditatea oțetului de rodie acționează pentru a lega strâns cuticulele, netezind întreaga fibrăcapilară, astfel încât reflecte mai ușor lumina. Acest pH acid ajută, de asemenea, la neutralizarea efectelor de mătuire ale calcarului și apei dure, particule care se acumulează în timpși pot ascunde luciul natural al părului.

Oțetul de păr cu extract de rodie: o rețetă tradițională de care te vei reîndrăgosti!

Având drept inspirație oțetul tradițional obținut din mere și folosit de multă vreme ca rețetă de beauty, SABON a creat o nouă generație de oțet special pentru păr care provine direct din unul dintre cele mai emblematice fructe ale regiunii mediteraneene: rodia.

Rodiile sunt cultivate de fermieri de milenii și sunt celebrate astăzi nu numai pentru aroma lordistinctivă și sucul răcoritor, ci și pentru sunt excepțional de bogate în antioxidanțiRodiile folosite de SABON sunt recoltate în Spania, de origine certificată. 
Dacă ai părul tern, vina pe apa dură și pe reziduurile produselor de styling care se acumuleazăla suprafața fibrei capilare de-a lungul săptămânii, provocând aspectul mat, lipsit de strălucire. La fel cum folosești un toner pe bază de acid în rutina de îngrijire a pielii, pentru a înlăturacelulele moarte, poți folosi oțetul de păr pentru a dizolva delicat impuritățile, dezvăluind adevărata strălucire naturală a păruluiAceastă nouă formulă răcoritoare pe bază de apă este de origine naturală 99% și nu conține siliconi și uleiuri minerale.

 

După șamponare (și folosirea unui balsam/mască, dacă dorești), aplică oțetul de rodie pe toatălungimea părului. Masează cu vârful degetelor și lasă-l acționeze timp de două minute. Clătește cu apă rece, pentru a maximiza strălucirea.

Oțetul de păr trebuie folosit întotdeauna chiar înainte de ultima clătire, pentru a te bucura de toate beneficiile sale și de parfumul dulceag de rodieAcum poți avea un păr strălucitor, ca după un tratament la salon, chiar la tine acasă, cu noul oțet cu extract de rodie de la Sabon: tușa finală de strălucire de diamant pentru toate tipurile de păr. Este prezentat într-o sticla cu capacitate de 190ml.

Leave a Reply