Beauty Tea Ceremony – ritual de alint al simțurilor, de la Sabon

Prima veste bună a anului vine de la Sabon, care lansează o nouă colecție, o adevărată încântare a simțurilor – Beauty Tea Ceremony.

Noul ritual Tea Ceremony de la SABON cuprinde trei parfumuri fascinante menite să dezvăluie minuni cotidiene: notele florale delicate ale ceaiului de trandafir ne poartă într-o călătorie romantică, parfumul proaspăt al ceaiului alb ne oferă încredere și serenitate, iar farmecul surprinzător al noii arome de ceai Mimosa aduce lumină și căldură în fiecare colț al inimii.

Deschide-ți inima și savurează un străvechi și prețios ritual al ceaiului, apreciat de cei care iubesc atât să primească, cât și să dăruiască momente de autentică apropiere sufletească, celebrând frumusețea oferită cu generozitate de natură.

Noua aromă Mimosa Tea – Ediție limitată: Florală & Fresh

Parfumierul a creat prin această aromă un amestec senzorial în care mimoza de primăvară se contopește cu frunzele delicate de ceai, pentru o infuzie care încălzește inima și oferă pielii o senzație infinită de catifelare.

Acest parfum luminos se dezvăluie printr-o compoziție pudrat-florală cu aroma însorită de mimoză, învăluită de note de ceai de bergamotă și contrastată de o atingere neașteptată de cardamom proaspăt, ce oferă parfumului strălucire. Notele reconfortante, fermecatoare de vanilie și mosc oferă o semnatură caldă si senzuală.

Va fi dragoste la prima vedere pentru trup și suflet, o adevarată senzație de pace interioară.

3 esențe principale: Frunze de ceai – Mimoză – Mosc

 

White Tea – Citric & Fresh

Notele de vârf proaspete, urmate de o inimă zen de frunze de ceai, te poartă într-o lume de încântare și răsfăț. Fă-ți timp pentru a trăi din plin momentul pur de serenitate și echilibru interior. O bază fermă de cimbru oferă experienței o emoție profundă și durabilă și completează senzația de armonie pentru corp și minte.

3 esențe principale: Lămâie – Ceai alb – Cimbru

Rose Tea – Floral & Pudrat

Inspiră adânc și te vei transpune într-o luxoasă florărie franceză pe timp de primăvară, plină de trandafiri proaspăt îmbobociți.

Notele răcoritoare și vibrante de rodie și deliciosul coulis de zmeură sunt urmate de inima acestei creații: aroma rozei de mai care trezește simțurile, oferind parfumului o identitate galeșă, pudrată.

Toate acestea sunt completate de vanilie delicată, cremoasă, pentru un parfum elegant pudrat.

3 esențe principale: Rodie – Rose De Mai – Vanilie

 

Colecția

Ulei de duș

Înviorează-ți pielea și sufletul cu acest luxos ulei de duș botanic! Îmbogățită cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline – spuma cu efect liniștitor îți reinventează întreaga experiență a dușului și este disponibilă în trei arome încântătoare: ceai de mimoză, ceai alb și ceai de trandafir. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura de vis, super-hidratantă, va curăța delicat, oferind pielii tale catifelare și strălucire. Călătoria ta către o autentică stare de bine începe aici! 300 ml

NOU! Lapte de duș mătăsos – Ediție limitată!

Descoperă textura senzorială unică a noului lapte de duș fin ca mătasea și celebrează micile momente zilnice de răsfăț personal cu această nouă generație de produse de curățare pentru corp. Blând cu pielea, laptele de duș este infuzat cu trei ingrediente botanice minunate – lapte de ovăz, ulei de floarea soarelui și ulei de migdale dulci, îmbogățit cu vitaminele E și A. Laptele de duș face o spumă delicată în timp ce eliberează aroma fină de ceai de mimoză, ceai alb sau ceai de trandafir. E o plăcere să-l folosești! Așteaptă-te să rămâi cu o senzație inegalabilă de piele mătăsoasă și perfect hidratată, în timp ce te lași învăluită de arome rafinate.

Pentru o experiență cu adevărat opulentă, oferă-ți ție sau bucură pe cineva special cu acest cadou luxos. 300 ml

Scrub de corp

În mijlocul deșertului, apele Mării Moarte sunt o sursă naturală unică de minerale prețioase și micronutrienți esențiali. SABON a capturat proprietățile vindecătoare incredibile ale Mării Moarte în scrubul de corp: formula sa emblematică din 1997 este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice, oferind un uimitor efect de netezire și hrănire a pielii. Acum, acest minunat exfoliant corporal este disponibil într-o ediție limitată de aromă – Mimosa Tea, însoțită de două dintre edițiile noastre deja îndrăgite, White Tea și Rose Tea, și acompaniată de o linguriță dozatoare elegantă, pentru o experiență premium  a ceremoniei ceaiului. Este timpul să-ți transformi baia într-o oază de serenitate și să simți magia pe pielea ta! 320 g

Nu ai putut găsi cadoul perfect?

Creează-ți propria ceremonie a ceaiului personalizată asortând produsele SABON preferate cu noile noastre cutii elegante, pentru un cadou atemporal dăruit din inimă.

În magazine și online – www.sabon.ro

Leave a Reply