Colecția de primăvară 2023 prezentă din martie în magazinul Primark

Luna martie aduce anul acesta și mai multă bucurie pasionaților de modă – cea mai recentă colecție de primăvară Primark 2023 va fi disponibilă în magazine, cu prețuri începând de la 15 lei. Noua gamă super cool aduce în prim-plan culori electrizante și imprimeuri florale atrăgătoare, în timp ce seturile kaki de două piese, lejere și extrem de ușor de asortat, adaugă o notă versatilă, redefinind un stil stradal non-conformist.

  Colecția de primăvară Primark 2023 vă provoacă să îndrăzniți mai mult și să ieșiți în evidență. Fustele maxi, trend-ul acestui sezon, denimul negru, combinat cu piese colorate puternic, accesoriile inspirate din moda anilor ‘90 vor aduce culoare și îndrăzneală în garderobele voastre și vă vor permite să vă exprimați stilul personal.  Nu vor lipsi suprapunerile de piese vestimentare, țesăturile cu dungi și cele diafane, în culori tari. 

Ochelarii statement, sandalele cu platformă și pălăriile vor adăuga o notă de excentricitate și nu vă vor permite să treceți neobservați.


Adorat de fanii modei și de cei care caută prețuri imbatabile, primul magazin Primark de pe piața românească a fost deschis anul trecut, în Park Lake. Retailerul internațional are în plan deschiderea celui de al doilea, în acest an, tot în București. 

Leave a Reply