O idee pentru Sfântul Valentin – Pancake kit livrat de Curiera

Zilele acestea se desfășoară o campanie frumoasă, care merită menționată: Curiera Transport Solutions, prima companie de curierat din România full eco-friendly livrează delicioase kit-uri pentru pancakes și alte produse de la Maison de crêpes. 

Curiera Transport Solutions, care a trecut în noul an cu o flotă de mașini 100% electrice, sprijină clienții în eficientizarea activității de logistică și selectează în mod special vehicule cu cea mai bună protecție a mediului și a performanțelor economice, ca vehicule logistice speciale.
„Emisiile care intră sub Scope 3 reprezintă un procent surprinzător de mare din emisiile totale pentru multe companii, adesea cea mai mare parte din totalul acestora. Contractarea serviciilor prestate cu ajutorul mașinilor electrice ne ajută nu doar în procesul de raportare, de a face un pas înainte către NET 0 Emissions, dar și din punct de vedere financiar, în relație cu partenerii. Curiera este un răspuns viabil, sustenabil în procesul de raportare NFRD, reducerea amprentei emisiilor, prin susținerea cercului de excelență al furnizorilor de curierat rapid pentru companiile atente cu mediul. ” spune Silvia Duță, CEO & Fondator Curiera Transport Solutions .


“Curiera a scos din circuit autovehiculele pe carburant, acestea urmând a fi folosite doar în cazuri excepționale. Anul 2022 a fost un an de expansiune și investiție. Pentru anul 2023, avem planuri la fel de ambițioase. Pe lângă mărirea flotei electrice, ne dorim să facem din ce în ce mai puțină intermediere și să devenim un serviciu de curierat de sine stătător. Majoritatea colaboratorilor s-au îndreptat către noi datorită misiunii de a fi cât mai responsabili cu mediul și cu societatea. Vom continua să respectăm toate promisiunile și să ne extindem în acord cu valorile companiei.” continuă Silvia Duță, CEO & Fondator Curiera Transport Solutions. 

Pancake kit este cel mai nou produs de la Maison de crêpes, practic tot ce trebuie pentru o seară romantică în doi sau pentru o întâlnire cuprietenii în care vreți doar să vedeți un film și să mâncați ceva delicios.
Pancakes Kit conține toate ingredientele necesare, de la aluatul atent pregătit și până la minunatele fructe de pădure. Cremă de afine, mascarpone, nutella, tot ce este mai dulce și mai bun este livrat cu rapiditate și cu cel mai redus impact asupra mediului, prin serviciile Curiera. 
Apelând la serviciile lor aduceți puțina bucurie celor mai puțin privilegiați, întrucât începand din luna martie 2021, 50 de bani din fiecare colet expediat prin Curiera sunt directionati catre cazuri sociale ce au nevoie de sprijin. Pâna în acest moment peste 600.000 de lei au fost strânși și redirecționați către cauze sociale.
Și vă faceți o bucurie, o seară memorabilă. 
 

 

Leave a Reply