Lino Lada, desertul pentru orice vârstă

Dulciurile ne asigură o stare de bună dispoziție, creierul percepând zaharurile drept o recompensă, stimulând producerea de seretonină, care este hormonul senzației de bine. Dacă le alegem corect și le consumăm vu măsură ne pot aduce beneficii. 

Dar sunt dulciuri și… dulciuri. Unele dintre ele conțin și ingrediente cu adevărat sănătoase, bogate în vitamine și minerale, care asigură organismului nutrienți. Crema tartinabilă Lino Lada este o gamă de deserturi obținute din cele mai bune ingrediente, care conține toate ingredientele esențiale pentru creșterea și dezvoltarea copiilor: lapte integral 18%, cu un conținut bogat de calciu, benefic pentru oase și dinți, alune – sursă naturală de vitamina E (dar și alte vitamine și minerale) și cacao bogată în antioxidanți.

Lino Lada poate fi servită fie pe felii de pâine, fie ca umplutură pentru clătite, fie pur și simplu cu lingura, direct din borcan!

Produsele LINO LADA sunt o sursă de energie pentru provocările cotidiene ale copiilor dar și ale adulților, fie că e vorba de școală, de joacă, de activitatea sportivă sau de călătorii.

Putem alege dintr-o gamă variată de creme tartinabile.

LINO LADA cu alune de pădure – cremă tartinabilă cu un gust fabulous, secretul stând în raportul perfect dintre alunele atent alese și cacao. Alături de un pahar de lapte, Lino Lada cu alune de pădure este un mic dejun delicios, hrănitor și minunat pentru a începe ziua. 

LINO LADA Lapte – un produs unic și distinct pe piață, astfel că popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Ea oferă o abundență de energie, ceea ce îl va aduce fără îndoială în meniurile sportivilor și copiilor, dar și în meniul tuturor fanilor deserturilor.

LINO LADA Cocos – o aventură exotică spre cea mai dulce parte a lumii, o cremă a cărei desăvârșire este dată de combinația de lapte, alune de pădure de cea mai bună calitate și făină de nucă de cocos.

LINO LADA Duo – irezistibila și savuroasa combinație în alb și negru dintre lapte, alune atent selecționate și prăjite fin și cacao.

LINO LADA Gold – produsul premium ideal pentru ocazii speciale, fie că vrei să îl dăruiești sau să te răsplătești pe tine. Cu multe alune de pădure mărunțite și coapte, crema poate fi experimentată de toată lumea, aducând fiecăruia – mic sau mare – suprema încântare.

Leave a Reply