Deos Dental, o nouă clinică dentară “full-service” pentru pacienți de toate vârstele

Deos Dental, cea mai nouă clinică dentară “full-service” pentru pacienți de toate vârstele, s-a deschis în București. Aceasta aduce pe piață tehnici avansate în stomatologie, de la tratamentele laser pentru îngrijirea dinților, la protocoalele unice de tratare a parodontozei cu laser, până la chirurgia laser și servicii stomatologice care se extind pe toate ramurile, precum endodontie, chirurgie, smile 360 (fațete dentare, coroane dentare, ortodonție), stomatologie generală și pedodonție.

Specialiștii cu peste 10 ani de experiență, lideri în domeniul stomatologiei, cu un nivel înalt de expertiză, oferă pacienților cele mai bune tratamente și soluții personalizate pentru a avea un zâmbet sănătos și strălucitor. Clinica Deos Dental se diferențiază pe piață prin tratarea problemelor de natură stomatologică cu ajutorul laserului, rezultatul în urma unei proceduri de acest fel fiind un proces de vindecare mai rapid și confort sporit pentru pacient. 

Deos Dental este un concept 100% românesc, care oferă servicii stomatologice de înaltă calitate la prețuri accesibile. Clinica este dotată cu cele mai avansate echipamente, inclusiv aparate de ultimă generație, care facilitează vindecarea rapidă și ajută la atenuarea disconfortului și durerii în timpul procedurilor. Din dorința de a îmbunătăți experiența pacienților, Deos Dental oferă pacienților servicii stomatologice de calitate superioară, într-un mediu prietenos și confortabil, care vine cu un concept diferit și o propunere vizuală inedită. Imaginile sugerează puterea lupului dacic și sunt integrate subtil în designul clinicii, conturând astfel o identitate vizuală ce redă conceptul Deos Dental.

Clinica Does Dental este dedicată utilizării celor mai noi și avansate tehnologii în domeniul stomatologiei:“La Deos Dental, punem accentul pe satisfacția pacienților noștri, iar aceasta este o valoare pe care o promovăm constant. Folosim cele mai noi tehnologii și instrumente pentru a oferi servicii dentare de calitate superioară, inclusiv tratamente cu laser pentru îngrijirea dinților și protocoale de tratament unic pentru parodontoza cu laser. La Deos Dental, suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și cercetări din domeniul stomatologiei, pentru a ne asigura că oferim tratamente eficiente și avansate pentru fiecare pacient”, afirmă reprezentații clinicii Deos Dental.

Albirea dinților cu laser, o procedură revoluționară cu efect pe loc și protocol unic de tratare a parodontozei cu laser

Procedura de albire a dinților cu laser este o procedură revoluționară, sigură, eficientă și rapidă, prin care poți obține rezultate vizibile imediat. De asemenea, serviciul de detoxifiere orală disponibil la Deos Dental contribuie la îmbunătățirea sănătății generale a pacienților și la reducerea riscului de apariție a unor afecțiuni ale cavității bucale, care pot avea în timp efecte dăunătoare asupra organismului. Această procedură unică ajută la eliminarea toxinelor din cavitatea bucală, care provoca afecțiuni ale dinților, prin utilizarea unor instrumente și tehnologii avansate.

Protocolul unic de tratament laser pentru parodontoză dezvoltat de Deos Dental este considerat cel mai eficient tratament parodontal de către specialiștii clinicii. Folosirea laserului în tratamentul parodontozei poate elimina cauza principală a bolii, previne pierderea dinților și poate ajuta la menținerea sănătății orale pe termen lung.

Deos Dental oferă o gamă completă de servicii stomatologice pentru pacienții de toate vârstele

 Prin utilizarea unor tehnici și echipamente special concepute pentru copii, durerea și disconfortul sunt reduse semnificativ în timpul procedurilor.  Clinica acoperă o paletă semnificativă de servicii stomatologice pentru copii, inclusiv consultații stomatologice, tratamentul cariilor, sigilări dentare, extracții dentare și igienizări dentare profesionale. 

“Înțelegem că vizita la dentist poate fi intimidantă pentru copii, astfel că medicii clinicii noastre Deos Dental sunt specializați pentru a lucra cu pacienți tineri și vulnerabili, fiind pregătiți să ofere soluții personalizate și de înaltă calitate pentru a îmbunătăți atât starea pacientului în cabinet, cât și a rezolva problema sa.”, declară medicii de la Deos Dental.

Clinica Deos Dental este situată pe Strada Speranței nr. 20, București. Pentru a intra în contact cu specialiștii clinicii Deos Dental, pentru a afla mai multe informații, dar și pentru a programa o consultație vizitați site-ul https://deosdental.ro/.

Leave a Reply