Cel mai prețios cadou – timp pentru voi!

Dacă doriți să vă faceți un cadou pentru Ziua Femeii, cel mai potrivit ar fi să conștientizați cât de prețioase sunteți pentru toți cei cu care interacționați frecvent, care se încred în voi, în priceperea și consecvența voastră. 

Dacă ați ajuns deja în acest punct, atunci vă felicit și vă sugerez să vă oferiți din când în când timp pentru voi, adică să învățați să fiți uneori, pentru scurt timp, egoiste. Dacă vă găsiți echilibrul, liniștea interioară, atunci energia voastră va fi sporită și veți fi în măsură să oferiți și mai mult celor din jur.

Îngăduiți-vă timp, alocați-vă o sumă de bani ca să faceți ceva care vă face cu adevărat plăcere, doar vouă. Fie că este o mică tratație, o floare, un bilet la un concert, un produs cosmetic a cărui cumpărare ați tot amânat-o, sau perechea aceea de pantofi, o zi la spa… dar să fie ceva pentru bucuria voastră!  

O idee ar fi câteva zile la un retreat, cum este acest program al Florinei Badea, coach de nutriție și wellness, despre care ea afirmă că este “o ocazie să descoperi și să exersezi acei piloni ai unei vieți echilibrate, pe care să îi aduci ulterior în viața proprie, zi de zi”.

Aș avea nenumărate recomandări, dar știți fiecare ce v-ar tenta dacă ar fi să vă permiteți o mică “nebunie”.

Indiferent ce alegeți să faceți, îndemnul meu este să vă bucurați intens de fiecare zi, ca și cum ar fi ultima. La mulți ani! 

Leave a Reply