Celebrează Ziua Pământului alături de SABON

Pe data de 8 și 9 aprilie, de la ora 17:00 – 19:00, cunoscuta actriță Monica Davidescu va fi prezentă în magazinul Sabon din AFI Cotroceni, pentru a sprijini campania pe care Sabon a inițiat-o pentru Ziua Pământului.

Cei interesați vor avea ocazia să cumpere un borcan de scrub (sau, de ce nu, mai multe!) chiar de la ea, produs din valoarea căruia Sabon va dona 10% asociației MaiMultVerde. Vor fi astfel parte dintr-un frumos proiect de reducere a deșeurilor și promovare a sustenabilității, cu satisfacția că printr-un mic gest, au făcut ca planeta noastră să fie un loc mai sănătos și mai fericit.


SABON prețuiește frumusețea naturii. Prin conceptul nostru “ReUse, ReNew, ReLove”, ne angajăm să protejăm planeta prin reducerea cantităților de deșeuri, promovând alegeri ecologice și sustenabile pe tot parcursul anului. 
Unul dintre cele mai clare exemple în acest sens este reutilizarea recipientelor de sticlă, precum borcanul de scrub de corp, și a altor ambalaje. Spre deosebire de plastic, sticla este total reutilizabilă și reciclabilă, adăugând în același timp valoare estetică atemporală oricărui ambient. Fiecare borcan poate da viață unei noi idei de decor, unor aranjamente florale uimitoare, și putem astfel contribui la reducerea drastică a cantității de deșeuri.

Ambalajul de scrub poate deveni un mini-ghiveci, suport pentru accesorii cosmetice sau chiar un „borcan cu amintiri“ – pune în el nisip de pe plaja ta preferată, scoici micuțe, jucării ale copiilor sau orice alt mic obiect ce-ți trezește amintiri frumose și te face să zâmbești!

Tu cumperi, noi donăm!

La SABON, noi credem în sustenabilitate și în puterea noastră de a contribui la o planetă mai verde și mai curată.

Pentru a celebra Ziua Pământului de anul acesta, în aprilie te invităm să fii parte dintr-o campanie de suflet: cumpără scrubul de corp preferat, iar noi vom dona 10% din valoarea lui asociației MaiMultVerde, pentru un mediu curat și sănătos!

Vegan și de origine naturală în proporție de 98%, scrubul nostru de corp nu conține nici măcar un micron de plastic care ar putea polua oceanele și râurile, iar borcanul de sticlă ce adăpostește exfoliantul este perfect reciclabil și reutilizabil.

Nu arunca acest arătos borcan de sticlă după ce ai terminat produsul: refolosește-l și iubește-l din nou, dă-i o nouă viață! 

Pentru mai multe detalii despre campanie și produsele noastre, vizitează-ne pe www.sabon.ro, iar despre asociația MaiMultVerde și inițiativele lor generoase poți citi pe maimultverde.ro

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Leave a Reply