Problemele de postură pot fi corectate

Nu aș fi crezut că voi reveni atât de curând cu recomandări care să includă masajul cu bambus, dar am aflat că una dintre problemele cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, postura incorectă, poate fi corijată cu ajutorul această terapie. 
 

Sedentarismul, alimentația incorectă, șederea pentru timp îndelungat în fața calculatorului, toate acestea conduc la probleme de postură, despre care se discută din ce în ce mai mult. Efectele negative ale acestui stil de viață pot fi înlăturate cu ajutorul masajului cu bambus, susține terapeutul Dan Bujor. 

„Masajul reprezintă un excelent remediu pentru probleme de postură, survenite mai ales la persoanele sedentare și la cele care petrec mult timp la birou în aceeași poziție. Însă nu orice tip de masaj întrunește toate calitățile unei terapii complete și complexe. Pentru persoanele cu probleme de postură, eu recomand terapia RE-SET, o formă de tratament care îmbină principiile a nu mai puțin de 11 tehnici de masaj, pentru o ameliorare spectaculoasă a durerilor, încă de la prima ședință”, explică specialistul.
 

În plus, trebuie să menționăm că terapia RE-SET este ideală atât pentru durerile articulare, de oase sau musculare, cât și pentru probleme digestive, migrene supărătoare sau oboseală cronică.„Acest tip de masaj terapeutic ajută la corectarea posturii copiilor și adulților, la ameliorarea problemelor de spate, a cefaleelor, a durerilor de genunchi sau de picioare, la îmbunătățirea circulației sangvine, la eliminarea tensiunilor de la nivelul coloanei sau a umerilor și la rezolvarea multiplelor disfuncții ce pot apărea încă de la vârste fragede”, conchide specialistul Dan Bujor.

Masajul cu bambus poate fi, de asemenea, terapia ideală care te scapă de stres și stimulează oxigenarea creierului.

„Masajul cu bambus stimulează microcirculația și pune organismul în mișcare. De asemenea, această terapie reglează ciclul somn – trezire și este cel mai bun remediu pentru persoanele care se confruntă cu insomnia. Nu în ultimul rând, masajul cu bambus alungă și previne stările depresie sau anxioase, prin masajul cu bambus fiind stimulată producția de endorfine (hormonul fericirii), ajută organismul să se refacă mai repede după efort fizic. Și, per total, masajul cu bambus susține buna funcționare a sistemului limfatic prin accelerarea metabolismului celular”, conchide Dan Bujor, tehnician acreditat în tehnica masajului cu bambus.

Leave a Reply