Activități dedicate iubitorilor de animale la Zilele Facultății de Medicină Veterinară

Iubitorii de animale sunt așteptați în perioada 12-13 mai la cea de-a doua ediție a Zilelor Facultății de Medicină Veterinară, în Campusul Cotroceni, din Splaiul Independenței, Nr.105. Evenimentele programate includ o lansare de carte, demonstrații de măiestrie, precizie şi tact alături de cai și câini utilitari  și chiar lecții de dresaj la care sunt invitați posesorii de câini alături de animalul lor de companie. 

Programul celor două zile include sfaturi de la profesioniști ai domeniului despre cele mai bune metode legate de îngrijirea animalelor, alimentație, profilaxie și patologie, prezentate într-o manieră interactivă.
Sunt organizate întâlniri educaționale legate de îngrijirea animalului de companie, la care Marian Ciobanu a acceptat să împărtășească câteva din secretele dresajului canin, atelier la care sunteți invitați să participați alături de prietenii voștri canini.
Din program mai menționez lansarea cărții “???????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ???????????? ????????????????” de ????????????????????????. ????????. ???????????????????????? ????????????????, o lucrare destinată celor care sunt interesați să descopere cât mai multe informații despre cum poți acorda primul ajutor pentru câini și pisici.
Regăsiți programul complet mai jos: 
 
 

Leave a Reply