Jeffrey Gitomer, King of Sales, vine în România la Singura Conferință Națională de Vânzări „De la PION la CAMPION” 2023

Jeffrey Gitomer, trainerul nr. 1 în SUA și autor multiplu de bestseller-uri, printre care și „Biblia Vânzărilor va fi prezent la Singura Conferință Națională de Vânzări „De la Pion la CAMPION”, organizată de Arta de a NU vindepe 7 iulie 2023.

Organizată pe data de 7 iulie 2023, conferința își propune să stimuleze mediul de business prin introducerea și consolidareaunor noi perspective în domeniu despre mindsetul unuicampion, dezvoltarea unor relații autentice cu clienții saufidelizarea și obținerea de recomandări pentru atragerea de noiclienți. Astfel, „De la PION la CAMPION” creează un cadruideal aflat la intersecția dintre educație, motivație, inspirație și networKING
Conferința de o zi reprezintă o oportunitate unică pentru oamenii de business și afaceri din România de a învățacum devină campioni în vânzări chiar de la un campion mondial. 
Conferința îi aduce pe scena vânzărilor pe trainerii Jeffrey Gitomer și Andrei Dunuță, care, împreună cu directori ai marilor companii și experți în vânzări, vor pune pe masătoate strategiile care dau Șah Mat în jocul vânzărilor, totul sub atenta moderare a lui Mihai Morar.

Odată cu organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului, Andrei Dunuță, fondatorul ADNV, își asumă rolul de promotor al unei culturi locale neconvenționale în domeniulvânzărilor, prin trasarea unor noi standarde profesionale.

„Mi-am propus schimb vânzările în România și România prin vânzări. Pe plan local mai ales, domeniul vânzărilor a fostgreșit înțeles și aplicat, fiind adesea asociat cu manipulareasau agresivitatea. Această percepție, însă, nu destabilizeazădoar mediul de afaceri, ci are un impact direct și asupracredințelor colective ale publicului, care se ferește de o asociere directă cu termenul”, spune Andrei Dunuță, fondatorul Arta de a Nu vinde.

Biletele au fost puse spre vânzare, iar prețul lor pornește de la 1200 de lei. Mai multe detalii despre singura Conferință de Vânzări din România, dar și despre beneficiile participării înechipă pot fi accesate în următorul link: www.adnv.ro

Conferința “De la PION la CAMPION” este sprijinită de: Radio ZU, Nora Business Consulting, GoTravel, DACRIS, TBI Bank, Coca-Cola HBC România, 5 to GO Sharing Coffee, Dorna, Select Web.

Leave a Reply