Cu Băneasa îmbini gusturi elementare în combinații surprinzatoare

Băneasa ne  invită în aceasta vară să descoperim  gusturi elementare prin combinații surprinzătoare și să sărbătorim lansarea filmului Elementar, cea mai nouă producție Disney și Pixar. Și în plus, pot fi câștigate premii de colecție!

Băneasa își invită consumatorii să descopere povestea lui Ember și a lui Wade în cea mai nouă producție Disney și Pixar, Elementar, care este prezentă  la cinematografe, din 16 Iunie.
Într-un oraș în care locuitorii cartierelor de Foc, Apă, Pământ și Aer trăiesc împreună, o tânără înflăcărată și un tip care se lasă ușor dus de val sunt pe cale să descopere ceva cu adevărat elementar: cât de multe lucuri au de fapt în comun. 

Dominați de viteza lumii în care trăim, de elementele naturii care ne înconjoară și despre care consideram că doar într-un anumit fel se pot armoniza, reușim oare să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară? Fiecare experiență care ne ajută să pășim în afara elementului nostru reprezintă de fapt momentul în care reușim să ne autodepășim, să ne dezvoltăm și să evoluăm. Combinațiile surprinzătoare sunt cele care ne marchează și cele pe care le ținem minte cel mai ușor. Încercarea de a descoperi gusturi noi, experiente senzoriale unice ce transformă o gustare într-o noua formă de arta prin combinații neașteptate, ingrediente proaspete și produse de o calitate excelentă.

   Băneasa a pregătit o nouă promoție în care curajul, inovația și bunul gust al produselor delicioase Băneasa sunt cuvintele de ordine, așa că nu mai sta pe gânduri și sărbătorește cu Băneasa:  

1. Cumpăra 2 produse Băneasa participante la promoție: Faină albă Superioară 000 Băneasa, Spaghetti Băneasa sau Farfalle cu ou Băneasa. 
2.    Înscrie Bonul Fiscal pe pastebaneasa.ro/campanie-elementar si câștigă unul din sutele de premii de colecție pentru o experienta de neuitat! Succes! 

Leave a Reply