Descoperă stilul exclusiv masculin la ANSON’S Sun Plaza!

Pentru cei care se bucură încă de vacanță, aplauze! Pentru toți ceilalți domni, care au revenit la birou, se pregătesc pentru cursuri, pentru ieșiri de tot felul și doresc ţinute ȋn culori naturale şi cu detalii elegante, recomand o vizită la ANSON’S, în Sun Plazza. 

 

A-ţi găsi stilul este o adevărată călătorie presărată cu numeroase experienţe, dar opţiunile pe care le ai la ANSON`S sunt variate şi pregătite să corespundă celor mai exigente gusturi în materie de fashion.

Simplitate ȋn materie de tăieturi, materiale de calitate şi delicate cu pielea, dar ȋn acelaşi timp pieseirezistibile care ȋţi fură privirea.

 

 

La ANSON’S, parte a Grupului Peek & Cloppenburg, magazinul de modă din Sun Plaza dedicatexclusiv bărbaților, regăsim branduri internaţionale precum Boss, Hugo, Joop, Karl, Michael Kors, Armani Exchange, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, dar şi branduri exclusiveprecum Review, Mc Neal, Jakes şi Christian Berg.

 

Lasă-te inspirat de cele mai noi tendinte, bucurându-te în același timp de consultanța competentă ȋnmaterie de stil şi fashion din magazin.

 ANSON’S este locul ideal pentru un gentlemenlike outfit: alege o pereche de pantaloni şi o cravată de la Boss, sau dacă nu esti genul care sa poarte cravată, ȋnlocuieşte-o cu o esarfă Calvin Klein pentru o abordare mult mai casual a ţinutei.

 

Un cardigan Boss cu fermoar va contura o apariţie dinamică completată pe măsura de o pereche de ghete maro ȋnchis din aceeaşi colecţie.

 

Dacă esti mai mult genul Tommy Hilfiger, aici regăseşti o ȋntreagă gamă de produse din care ȋţi poţialege obiectele vestimentare preferate: ghete negre sau maro, jachete mai lungi sau mai scurte şpulovere călduroase pentru dimineţile friguroase.

 

 

Eşti asteptat ȋntr-un uimitor magazin multi brand pentru domni, potrivit oricărui stil şi direcţii vestimentare a primei luni de toamnă.

 

 

Leave a Reply